Samsun’a rock geliyor

Güncelleme Tarihi:

Samsun’a rock geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2017 14:31

Zeytinli Rock Festivali’ne katılamadıysanız ya da tadı damağınızda kaldıysa size bir müjdemiz var: Belki festival sizin şehre de uğruyordur!

Haberin Devamı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde düzenlenen Zeytinli Rock Festivali, son üç yıldır müzikseverlerin en rağbet gösterdiği festivallerden biri... Bu yıl festival, yapımcısı Umut Kuzey tarafından Anadolu’nun farklı duraklarına taşınıyor. O duraklardan biri Samsun. Dün başlayan, bugün ve yarın da sürecek Samsun Gençlik Festivali, Samsun Sheraton Grand Beach’te düzenlenecek. Günde yedi sanatçının sahne alacağı festivalde Athena, Pilli Bebek, MFÖ, Şebnem Ferah, Manga, Selda Bağcan, Cem Adrian, Yeni Türkü ve Feridun Düzağaç gibi isimleri dinlemek de mümkün olacak. Günlük ve kombine bilet satışı olan festivalde kamp alanı bulunmadığını belirtelim. 

BAŞKA NE VAR?

Bu sene ikincisiyle müzikseverlerle buluşacak Kuşadası Gençlik Festivali, 6-9 Temmuz tarihleri arasında Kuşadası Sevgi Plaj’ında gerçekleşecek. Aynı noktada 4-5-6 Ağustos’ta ise Kuşadası Yabancı Müzik Festivali düzenleniyor olacak. Festivalin sanatçı kadrosu çok yakında duyurulacak. Zeytinli Rock Festivali, 24-25-26-27 Ağustos’ta, Ankara-Ankirock Festivali de 13-14-15 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

FESTİVAL KÜLTÜRÜMÜZ GELİŞSİN DİYE ÇALIŞIYORUZ

Milyon Yapım’ın sahibi Umut Kuzey: Zeytinli Rock Festivali ve Kuşadası Gençlik Festivali’nin ardından bu yıl Anadolu’nun farklı yerlerinde toplam altı festivali gençlere ve müzik camiasına kazandırmayı hedefliyoruz. Gelen insanların kamp alanında rahat kalmaları ve beş gün boyunca çok güzel bir festival geçirmeleri için gerekli olan bariyer, mobil tuvalet, duş gibi ihtiyaçları İtalya’dan getirdik. Türkiye’de festival kültürünü ileriye götürmek için emek veriyoruz. 

BAKMADAN GEÇME!