Pek Yakında filmi hangi salonda saat kaçta? (Seans Bilgileri)

Güncelleme Tarihi:

Pek Yakında filmi hangi salonda saat kaçta (Seans Bilgileri)
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2014 10:16

Cem Yılmaz'ın yazdığı ve aynı zamanda da yönetmen sandelyesinde oturduğu Pek Yakında filmi vizyona girdi. Pek Yakında filmi, hangi salonda saat kaçta oynayacak? İşte il il seans saatleri..

Haberin Devamı

Bir devir onu “Korkunç Tilbe ve soru adamcıkları” ile tanıdı. Stand Up gösterileriyle Türkiye’de gitmediği yer kalmadı. Bu yıl ise Amerika’yı yeniden fethedecek. Leman Kültür kadrosunun medar-ı iftarı bugüne kadar yaptığı her işle adından söz ettirmeyi başardı. Askere gidip geldikten sonra da yaptığı işlere kaldığı yerden devam etti. Hatta “Bizim bölükte çok komik bi çaycı vardı, adam kafayı bir çalıştırsa Ferrari’ye o binecek". diye ekledi. Kariyerine karikatür çizerek başlayan ve tesadüf eseri kendini sahnede bulan, bir daha da inmeyen usta komedyen aynı zamanda da bir baterist. Onu MFÖ konserlerinde “Ele Güne Karşı” şarkısında bateri çalarken de görebilirsiniz. Hakkında söylenen paralı, espirili, yakışıklı, zeki, karizmatik, saygın, arabalı, bekâr, dikkat çekici, çapkın, başarılı gibi yorumlara karşı mütevazılığını da korumuş bir insan Cem Yılmaz. Güldüren adam Yılmaz'ın merakla beklenen son filmi Pek Yakında vizyona girdi. Biletlerini günler öncesinden satın alan sinemaseverler sinema koltuklarındaki yerlerini aldı.

Haberin Devamı

PEK YAKINDA FİLMİ TÜRKİYE'DE HANGİ SALONDA SAAT KAÇTA ? - TIKLA ÖĞREN

Pek Yakında filmi konusu: Bir zamanlar figüranlık yapan ama tutunamayan ve geçinmek için korsan DVD (Digital Versatile Disc) satan Zafer, eşinin ondan boşanmasını istemesi yüzünden illegal işlere tövbe etmeye karar verir. Karısını ve çocuğunu geri kazanabilmek için bir zamanlar rafa kaldırılmış “Şahikalar-Kötülüğün Sonu” isimli fantastik Türk sinemasını çekmeye karar verir. 1970’lerden beri çekilmemiş bu film için eski sinemacılardan oluşan bir ekip toplar. Ekip ‘Yeşilçam usulü’ çekeceği bu film ile hem sınırlarını zorlayacak hem de yeni bir serüvene doğru yelken açacaktır.

GALADAN RENKLİ KARELER

Pek Yakında filmi 2 Ekim Perşembe günü vizyona girdi. Ünlü komedyen Twitter hesabından son sinema filmi için, "En Sevdiğim Filmlerden "Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni"nden ilham aldım. Yavuz abimizin beni çok etkilemiş bir filmidir, güzel film” demişti.

Filmin oyuncu kadrosu şöyle: Cem Yılmaz (Zafer) , Zafer Algöz (Ahben), Ozan Güven (Boğaç Boray), Özkan Uğur (Ejder), Tülin Özen (Arzu), Çağlar Çorumlu (Zeki), Cengiz Bozkurt (Suat), Hare Sürel (Tuna) ve Ayşen Gruda (Remziye). Ayrıca Nurgül Yeşilçay, Mazhar Alanson ve Yılmaz Erdoğan da misafir oyuncu olarak kadroda bulunan bir diğer iddialı isimler.

Haberin Devamı

Pek Yakında filmi hangi salonda saat kaçta (Seans Bilgileri)

Fragmanlar:

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!