Özcan Deniz'in yeni dizisi "Kaderimin Yazıldığı Gün" hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Özcan Denizin yeni dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2014 17:39

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz yeni bir dizide sevenleriyle buluşacak. Peki bu kez konu ne ve kadroda başka kimler var?

Haberin Devamı

Yalan (Kanal D), Aşkın Dağlarda Gezer (TGRT), Asmalı Konak (atv), Haziran Gecesi (Kanal D), Kader (Star TV), Aşk Yakar (Kanal D), Samanyolu (atv), Bir Zamanlar Osmanlı (TRT-1) ve Karagül (Fox) dizilerinde rol alan Özcan Deniz şimdi de "Kaderimin Yazıldığı Gün" ile ekranlarda.


Dizinin ilk bölümü 14 Ekim Salı günü, saat 20.30'da Star TV'de.


Ulaş İnaç'ın yönetmenliğini yaptığı Kaderimin Yazıldığı Gün'de Kahraman rolünde Özcan Deniz, Elif rolünde Hatice Şendil, Defne rolünde Begüm Kütük Yaşaroğlu, Kerem rolünde ise Gürbey İleri var.

Dizinin konusu da şöyle:

Yörükhan Ailesi'nin geleneksel Antakya buluşmasında Kıymet Hanım’ın oğlu Kahraman’ı ve gelini Defne’yi kastederek söylediği “İnşallah kendi torunumuzu da görürüz” sözü gerginliğe yol açar. Defne, eşine çocuk veremediği için suçlanmaktadır. Kahraman da bunun üzerine ailesini karşısına alır. Defne eksiğini kapatmak için çocuk ister. Kıymet Hanım'ın çözümü ise gelinine bir taşıyıcı anne bulmak olacaktır. Bu kişi, başından felaket geçmiş bir genç kız olan Elif'tir.

Haberin Devamı

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 1. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN BU BAĞLANTIYI KULLANABİLİRSİNİZ

BAKMADAN GEÇME!