Morrissey 'İstanbul' parçası için teşekkür etti

Güncelleme Tarihi:

Morrissey İstanbul parçası için teşekkür etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2014 07:52

Dünyaca ünlü starları Türk hayranlarıyla buluşturan Pozitif Live'ın düzenlediği İstanbul konserinde Morrissey, bu kez güçlü akustiği ve büyüleyici atmosferiyle dikkat çeken Volkswagen Arena’da İstanbullu hayranlarına bir kez daha unutamayacakları bir deneyim yaşattı.

Haberin Devamı

Şarkılarını hayranları ile hep bir ağızdan seslendiren sanatçı “Istanbul” parçasını “Sevginiz, verdiğiniz ilham ve her şey için teşekkürler” sözleriyle sonlandırdı.

Morrissey İstanbul parçası için teşekkür etti


Morrissey, Volkswagen'in ana sponsorluğunda gerçekleşen konser sırasınca sahne önündeki hayranlarını sahneye çekip kucaklaşarak İstanbul sevgisini hayranlarına gösterdi.

İzleyicilerle arasında müthiş bir bağ kuran sanatçı, bu konserin diğerlerinden çok daha özel olduğunu kanıtlamış oldu.

Morrissey İstanbul parçası için teşekkür etti

Rolling Stone dergisinin gelmiş geçmiş en iyi 100 şarkıcı listesinde yer alan Morrissey, “Suedehead” ile açılışını yaptığı heyecanla beklenen konserinde son albümü “World Peace Is None of Your Business”ın yanı sıra The Smiths ile yaptığı albümlerden hit parçalarına da yer verdi. Konser bitiminde yine hayranlarından birini sahneye alarak, kucaklaşan Morrissey, kapanışı “Everyday is like Sunday” parçası ile yaptı.

Haberin Devamı

Bestelediği parçalarla aşktan sosyal olgulara kadar pek çok konuda manifesto ve öyküler aktaran Morrissey, mükemmel bir akustik sunan Volkswagen Arena'da yaklaşık 5 bin kişinin izlediği konseriyle seyircilere unutamayacakları bir deneyim yaşattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!