Megadeth'li Rock Off'ta her bilet için bir fidan dikilecek

Güncelleme Tarihi:

Megadethli Rock Offta  her bilet için bir fidan dikilecek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2014 14:28

Bu sene ilki düzenlenecek olan festivalde Megadeth, HIM, Amon Amarth, Haggard gibi önemli gruplar çalacak.

Haberin Devamı

Bu sene birincisi düzenlenen Rock Off Festival, sosyal sorumluluk kapsamında TEMA Vakfı aracılığıyla müzikseverlere bir sürpriz yapıyor. Festival ve TEMA, konserler için bilet alan her kişi için bir fidan dikecek.
Üç gün boyunca sürecek olan festivalde alanında önemli pek çok isim sahne alacak. Festivalin headliner'ı ise ülkemize beşinci kez gelecek olan metal devi Megadeth.

HIM DE GELİYOR

Megadethli Rock Offta  her bilet için bir fidan dikilecek


Rock Off Festival'in ağırlayacağı isimler ise şöyle: Megadeth, HIM, Amon Amarth, Gojıra, Stratovarıus, Jorn Lande, Haggard, Turısas, Ayşe Saran, Murat İlkan, Murder Kıng, Knıght Errant.

Festival kapsamında Dragon’s Den etkinlik çadırında, Rock FM moderatörlüğünde, Roger Waters’ın gitaristi Dave Kilminster ile workshop, Danny Cavanagh (Anathema) akustik performansı, festival gruplarından Jorn Lande ve Haggard soru-cevap seansı, Türkiye’nin en önemli spor yorumcularından Kaan Kural ile söyleşi gibi etkinlikler de var.

Haberin Devamı

Megadethli Rock Offta  her bilet için bir fidan dikilecek

Sosyal sorumluluk kapsamında, TEMA Vakfı aracılığıyla katılımcı sayısı kadar fidan diktirilerek, Rock Off Festivali Hatıra Ormanı oluşturulacak ve katılımcılara ilgili sertifika basılı olarak ve ya e-mail yoluyla iletilecektir. Detaylar ve program festivalin resmi web sitesinde.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!