Medcezir izle yeni bölüm fragmanı yayınlandı | Star TV

Güncelleme Tarihi:

Medcezir izle yeni bölüm fragmanı yayınlandı | Star TV
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2015 11:06

İzleyiciler, senaryosunu yabancı dizi olan The O.C’den alınan ve uyarlanan ve en başından beri soluksuz izlenen diziler arasına giren Medcezir’in yeni bölümünü iple çekiyor. Yaman’ın Nadir’in kaçış planını herkesten önce tahmin etmesi Leyla’nın hayatını kurtarır.

Haberin Devamı

Nadir ise etrafını saran çemberi aşmak için son hamlelerini yapar. Nadir’in işlediği suçların kanıtlanmasıyla polis bütün sürece el koyar. Bu durum Sude dışında herkesin rahat bir nefes almasına neden olur.

Mira’nın Yaman’a yılbaşı hediyesi olarak şarkısını televizyonda çaldırması, şarkının internette bir fenomen olmasına neden olur. Yaman’ın meşhur olması fikri uzak bir hayal değildir. Bu durum en çok Mira’yı rahatsız eder. Öte yandan şans Kenan’ın kapısını da çalar.

Sude Kenan’la olan ilişkisinin gizemli heyecanına kendini kaptırmışken gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır. Sonunda bu rüyadan uyanma vakti gelmiştir. Kenan kalp çarpıntısıyla onu beklerken, Sude zor bir karar verir.

Selim’in hayatında hep bir adım geride olacağını hisseden Deniz, ilişkilerini sorgulamaya başlar. Selim Deniz’i ikna etmeye çalışırken aslında kendisini ikna ettiğinin farkında değildir.
Bir gece vakti Sude’ye gelen telefon, onun tüm endişelerinde haklı olduğunu kanıtlar. Sude kendisini bekleyen tehlikeye doğru çaresizce ilerlerken yanında Yaman’dan başka kimse olmayacaktır.

Haberin Devamı

Medcezir izle yeni bölüm fragmanı yayınlandı | Star TV

DİZİDE HANGİ OYUNCU KİMİ CANLANDIRIYOR?

Çağatay Ulusoy: Yaman, Serenay Sarıkaya : Mira, Can Gürzap : Asım Şekip Kaya (Aşk), Barış Falay : Selim, Murat Aygen : Faruk, Taner Ölmez : Mert, Şebnem Dönmez : Sude (Asude)
Metin Akdülger : Orkun (Orkun)

MEDCEZİR 55. BÖLÜM FRAGMANI – 9 ARALIK CUMA

Haberin Devamı

Ay Yapım tarafından Star TV için çekilen Medcezir’in senaryosu Melek Gençoğlu ve Ece Yörenç’e ait. Amerika menşeli The O.C. dizisin Türkiye versiyonu olan dizi Cuma günleri yayınlanıyor.
Dizide Çağatay Ulusoy, Yaman Koper adlı karakteri canlandırmakta.

STAR TV CANLI YAYIN AKIŞI

İstanbul’un kenar mahallerinden birinde büyümüş ve geçmişi travmalarla dolu Yaman, abisinin bir gün hapise düşme tehlikesi burun buruna gelmesi üzerine avukat Selim Serez ile tanışır. Selim, Yaman’a sahip çıkar ve tüm tepkilere rağmen onu yanına alır. Yaman iyi biri olmasına rağmen, geçmişini de yanında beraber getirdiği için yeni hayatı da kâbusa döner.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!