Medcezir 44. bölüm fragmanı: Mira, Yaman'ı aldattı mı?

Güncelleme Tarihi:

Medcezir 44. bölüm fragmanı: Mira, Yamanı aldattı mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2014 10:50

Medcezir 44. yeni bölümüyle 17 Ekim Cuma 20.30'da Star TV'de! Geçtiğimiz bölüme Yaman'ın, Mira'nın kendisini Orkun ile aldattığını görmesi damga vurmuştu. Bu bölümde ise Mert açıldığı yelkenliyle denizde mahsur kalıyor ve kayboluyor.

Haberin Devamı

Mira sinirden deliye döner. Yaman’ın görüntülü sohbet istediğini açtığı için Orkun’a söylemediğini bırakmaz. Yaman artık Mira’nın kendisini aldattığına nerdeyse % 100 inanmıştır. Kafasında kurduğu şeylerle evde sağı solu tekmeleye başlamış ve tam ortalığı ayağa kaldıracakken, Av. Selim Erez (Barış Falay) bir hışımla odaya gelir ve ona Mert’i (Taner Ölmez) görüp görmediğini sorar.

SERENAY SARIKAYA'DAN ÇOK ÖZEL POZLAR - FOTO GALERİ

Herkes Mert’i aramaya başlamıştır ve yerini bilen yoktur. Ona yüz vermeyen ve şımarık hareketleriyle, kaprisleriyle Mert’i canından bezdiren Eylül (Hazar Ergüçlü) bile Mert’i merak etmeye başlamıştır. Mert ise açıldığı yelkenliyle denizin ortasında mahsur kalmıştır. Üstelik fırtına bastırmak üzeredir fakat olduğu yerden kıpırdayamaz. Kara gözükmemesine rağmen umutsuzca “İmdat, yardım edin!” diye bağırmaktadır.

Haberin Devamı

Medcezir 44. bölüm fragmanı: Mira, Yamanı aldattı mı

Bir süre sonra polis Mert’in babası Selim’e teknenin enkazına ulaşıldığını ama Mert’in bulunamadığını söyler. Bunun üzerine herkes Mert’in öldüğünü düşünmektedir. Bu sırada dalgıçlar bir yandan aramalarını sıklaştırmıştır.

İşte 17 Ekim cuma günü ekranlara gelmeye hazır olan Medcezir'in 44. bölüm fragmanı:


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!