Küçük Gelin izle 55. yeni bölümde Azad ölümle burun buruna!

Güncelleme Tarihi:

Küçük Gelin izle 55. yeni bölümde Azad ölümle burun buruna
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2014 15:13

Melek Azad ile karşılaşacak mı? Samanyolu TV’nin çocuk gelin dramını ele alan Küçük Gelin 55. bölümüyle 30 Kasım Pazar günü seyircisinin karşısına çıkacak. İşte yeni bölüm fragmanı ve dizi özeti.

Haberin Devamı

Küçük Gelin 55. yeni bölümüyle 30 kasım pazar günü 20.30'da Samanyolu'nda.

55. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Azad, Melek’in Devran’la evlendiğini görünce dünyası başına yıkılmıştır. Artık elinden bir şey gelmeyen Azad, Havin’le beraber oradan ayrıldığı sırada kötü bir sürpriz ile karşılaşır. Nujin Ana konağı terk ederken Leyla, konağın hanımı olmak için Melek’in başına işler açarak onu defetmek ister.

DEVRAN HAREKETE GEÇİYOR

Azad’ın yaşadığını bilen Devran ise onu öldürmek için Harun’a emir verir. Bu sırada Zehra, Azad’ın yaşadığını anlar ve Melek’i ikna ederek Azad’ın kaldığı yere götürür. Azad’ın öldüğünü bilen Melek ise neyle karşılaşacağından haberi olmadan Zehra’nın götürdüğü yere gider.

KÜÇÜK GELİN - 55. BÖLÜM FRAGMANI – 30 KASIM PAZAR

Samanyolu TV’de ekrana gelen Küçük Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

KÜÇÜK GELİN ZEHRA’YI CANLANDIRAN ÇAĞLA ŞİMŞEK KİMDİR?
Çağla Şimşek İstanbul’da 20 Eylül 2002’de dünyaya geldi. Küçük yaştan beri kameraların karşısında olan Şimşek henüz 3 yaşındayken Osman Yağmurdereli tarafından keşfedildi, reklam ve sinema filmlerinde oynadı. Çağla Şimşek dizi kariyerine ise 2007 yılında yayınlanan başrollerinde Ece Uslu, Sinan Sümer, Burcu Kara gibi isimlerin oynadığı Elveda Derken dizisinde Naz karakterini canlandırarak başladı.

54. BÖLÜMDE NELER OLDU?
Melek, Zehra yüzünden zor durumda kalmış ve bütün itirazlarına rağmen Nujin Ana tarafından Diyarbakır’a gönderilmişti. Devran ise resmi nikah kıyılmasını şart koşmuş ve olayların seyri değişmişti çünkü ise Rojhat'ın peşinde olduğu Azad, konağa gelip nikahı görmüştü.
Küçük Gelin dizisinde, Bengi Öztürk (Melek), Çağla Şimşek (Zehra), Ufuk Şen (Devran), Ece Baykal (Canan), Devrim Atmaca (Fatma), Orhan Şimşek (Azad) ve Ece Okay (Behiye) gibi deneyimli ve genç oyuncular oynuyor.

Türkiye’nin kanayan yarası çocuk gelinlerin hikâyesinin anlatıldığı dizide daha 14 yaşında bir kızın, zengin bir aileye berdel olarak verilmesi ve çocuk yaşta evlendirilmesi konu ediliyor.

BAKMADAN GEÇME!