Küçük Gelin izle 55. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Küçük Gelin izle 55. yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2014 17:12

Küçük Gelin 55. yeni bölümüyle 30 kasım pazar günü 20.30'da Samanyolu'nda. Samanyolu TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Küçük Gelin 55. bölüm fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

Samanyolu TV’nin çocuk gelin dramını ele alan Küçük Gelin 55. bölümüyle 30 Kasım Pazar günü seyircisinin karşısına çıkacak. Türkiye’nin kanayan yarası çocuk gelinlerin hikâyesinin anlatıldığı dizide daha 14 yaşında bir kızın, zengin bir aileye berdel olarak verilmesi ve çocuk yaşta evlendirilmesi konu ediliyor.

GEÇTİĞİMİZ BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?
Melek, Zehra yüzünden zor durumda kalmış ve bütün itirazlarına rağmen Nujin Ana tarafından Diyarbakır’a gönderilmişti. Devran ise resmi nikah kıyılmasını şart koşmuş ve olayların seyri değişmişti çünkü ise Rojhat'ın peşinde olduğu Azad, konağa gelip nikahı görmüştü.

KÜÇÜK GELİN ZEHRA’YI CANLANDIRAN ÇAĞLA ŞİMŞEK KİMDİR?
Çağla Şimşek İstanbul’da 20 Eylül 2002’de dünyaya geldi. Küçük yaştan beri kameraların karşısında olan Şimşek henüz 3 yaşındayken Osman Yağmurdereli tarafından keşfedildi, reklam ve sinema filmlerinde oynadı. Çağla Şimşek dizi kariyerine ise 2007 yılında yayınlanan başrollerinde Ece Uslu, Sinan Sümer, Burcu Kara gibi isimlerin oynadığı Elveda Derken dizisinde Naz karakterini canlandırarak başladı.

Haberin Devamı

Küçük Gelin dizisinde, Bengi Öztürk (Melek), Çağla Şimşek (Zehra), Ufuk Şen (Devran), Ece Baykal (Canan), Devrim Atmaca (Fatma), Orhan Şimşek (Azad) ve Ece Okay (Behiye) gibi deneyimli ve genç oyuncular oynuyor.

Küçük Gelin izle 55. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

KÜÇÜK GELİN - 55. BÖLÜM FRAGMANI – 30 KASIM PAZAR

Samanyolu TV’de ekrana gelen Küçük Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!