Küçük Ağa izle, Ali'nin geçmişi aralanıyor

Güncelleme Tarihi:

Küçük Ağa izle, Alinin geçmişi aralanıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2014 11:43

Küçük Ağa yepyeni bölümüyle Kanal D'de. 34. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanan Küçük Ağa'da Ali'nin geçmişindeki sırlar ortaya çıkınca tüm dengeler değişiyor. Bu sırlar sadece Sinem ve Ali'yi değil bütün aileyi etkileyecek. İşte 34. yeni bölüm fragmanı ve dizi özeti.

Haberin Devamı

Sinem duydukları karşısında hayretler içerisinde kalmıştır çünkü Ali’ni geçmişiyle ilgili şaşırtıcı bilgiler ortaya çıkmıştır. Ali’nin de ört bas edemediği bilgiler Sinem cephesinde pek de hoş karşılanmaz. Sinem, Ali, Mehmetcen ve Ece kendilerini bir tehlikenin ortasında bulurlar.

Sinem ayrıca Ali’den yıldönümleri için bir sürpriz beklemektedir. Fakat Ali ne yapacağını bilemez durumdadır. Mehmetcan bu olaydan da geri kalmaz ve sürpriz yapma planına dahil olur. Hem annesi hem de babası için çok güzel bir sürpriz hazırlar. Fakat bu organizasyonun sonu hiç kimsenin tahmin edemeyeceği bir şekilde bitecektir.

Ali istemeye istemeye Hamiyet’e gelen görücüler ile muhatap olmak zorunda kalır. Mehmetcan ise Maho’yu dolduruşa getirirek onun ilginç bir tepki vermesine yol açar.
Ayrı olan anne ve babasını tekrar birleştirmeye çalışan Mehmetcan’ın başından geçen maceraları konu alarak başlayan “Küçük Ağa” dizisi oyuncuları…

Haberin Devamı

Küçük Ağa izle, Alinin geçmişi aralanıyor

Birce Akalay (Sinem), Sarp Levendoğlu (Ali), Zeki Alasya (Mehmet Ağa), Emir Berke Zincidi (Mehmet Can), Kayhan Yıldızoğlu (Burhan Dede), Ruhsar Öcal(Nur), Hakan Bilgin (Maho), Banu Zorlu (Yeşim), Nazan Diper (Esma), Şükrü Türen (Adnan), Kenan Ece, Bengi Öztürk, Gözde Mukavelat

KÜÇÜK AĞA 34. BÖLÜM FRAGMANI – 18 KASIM SALI

KÜÇÜK AĞA TÜM BÖLÜMLER

BAKMADAN GEÇME!