Kızkaçıran filmi 8 Nisan'da sinemalarda! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kızkaçıran filmi 8 Nisanda sinemalarda - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 10:44

Korhan Uğur’un yönetmen koltuğunda oturduğu ''Kızkaçıran'' filminde iyi bir planı olmayan eski aşığın kız kaçırması ile başların geçen komik hikayeler anlatılıyor. Atıf Emir Benderlioğlu ve Ceren Benderlioğlu'nun başrollerinde yer aldığı film 8 Nisan tarihinde gösterimde olacak.

Haberin Devamı

Ahmet eski aşkını bir türlü unutamaz. Eski aşkı Gül’ün evleneceği haberini alası ile harekete geçmesi gerektiğini anlar. Fakat iyi bir plan yapmadan çıktığı yolda bir aksilik olur ve gelini düğünden damat ile birlikte kaçırır. Gül’ü köydeki dedesinin yanına götürmek üzere yola çıktıklarında başlarına birbirinde komik olaylar gelir.

Kızkaçıran filmi fragmanı

Emir Benderlioğlu ve Ceren Benderlioğlu yer alıyor. Kadroda kendilerine Kyamran Agabalaev, Yüksel Ünal, Aydan Burhan, Barış Kıralioğlu, Ergun Kuyucu, Erol Aksoy, Gönül Nagiyeva, Kamuran İnselel, Mehmet Kurt, Timur Kunt, Tulya Örkü, Kaan Çalışkanoğ ve Ece Ertan isimleri eşlik ediyor.

Sağsalim’in yazarı Korhan Uğur’dan macera dolu bir yol komedisi! "Kızkaçıran" 8 Nisan'da sinemalarda! 

Haberin Devamı

Kızkaçıran” düğünden gelini kaçıran; ama gelini damatla beraber kaçıran Ahmet'in komik hikayesini anlatıyor. Ahmet eski aşkı Gül’ü evleneceği gün gelin arabasıyla düğünden kaçırır. Ahmet’in aynı zamanda Gül’e bir de sürprizi vardır. Kaçırılan tek kişi Gül değildir.

Ahmet Gül’ü kaçırdığında bir planı yoktur. Köydeki dedesine götürmek isteyince abisinden yardım talep eder. Dedesinin köyüne ulaşana dek yolda başlarına birbirinden komik olaylar gelir.

Oyuncular:

Emir Benderlioğlu
Ceren Benderlioğlu
Yüksel Ünal
Aydan Burhan
Barış Kıralioğlu
Ergun Kuyucu
Erol Aksoy
Gönül Nagiyeva
Kyamran Agabalaev
Kamuran İnselel
Mehmet Kurt
Timur Kunt
Tulya Örkü
Ece Ertan
Kaan Çalışkanoğlu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!