Kiralık Aşk 39. bölüm nefesleri kesti - İzle

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 39. bölüm nefesleri kesti - İzle
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2016 20:09

Ekranların izlenme rekoru kıran dizisi Kiralık Aşk 39.son bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Fenomen dizinin yeni bölümünde Fikret Galo, Defne ve Ömer’in ilişkisini öğreniyor. Defne ve Ömer arası iyiye giderken geçmişten gelen beklenmedik bir sürpriz her şeyi alt üst ediyor. İşte Kiralık Aşk'ta son bölümde yaşananlar...

Haberin Devamı

Başrollerini Barış Arduç, Elçin Sangu ve Salih Bademci’nin paylaştığı ekranların sevilen dizisi Kiralık Aşk, bu akşam hayranları ile 39. randevusunda buluşuyor.

Bu akşam muhteşem yeni bölümü ile Star Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan dizide heyecan tüm hızıyla devam ediyor.

Gerek güçlü oyuncu kadrosu gerek etkileyici senaryosu ile izleyiciyi kendine hayran bırakan fenomen dizide bu hafta ortalık iyice karışıyor. Sırlar ortaya çıkıyor. İşte yeni bölüm detayları!

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM İZLE!

Kiralık Aşk 39. Bölüm 2. Fragman

Kiralık Aşk yeni bölümde neler yaşanacak?

Fikret Galo, Defne ve Ömer’in ilişkisini öğreniyor. Defne ve Ömer arası iyiye giderken geçmişten gelen beklenmedik bir sürpriz her şeyi alt üst ediyor. Defne ve Ömer’in arası ısınıyor. İçimizi kıpır kıpır eden bir oyuna kalkışıyorlar. Yasemin, Sinan, Defne ve Ömer muhteşem bir gün geçiriyorlar. Akşamı ise sürprizlere gebe! Defne’den beklenmedik, sıcacık bombeler… Beklenmeyen konuk ile sırlar açığa mı çıkıyor?

Haberin Devamı

Kiralık Aşk 39. Bölüm Fragman

Sinan ve Yasemin, nihayet… Ateş bacayı sarıyor mu yoksa? Bu arada yepyeni sürpriz bir aşk hangi karakterler arasında başlıyor? Bu akşam saat 20:00’da Star Tv’de 39. bölümü ile ekranlara gelecek olan Kiralık Aşk’ı sakın kaçırmayın!

BAKMADAN GEÇME!