Kaçak Gelinler yeni bölümde hırsızlık şoku!

Güncelleme Tarihi:

Kaçak Gelinler yeni bölümde hırsızlık şoku
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2014 16:51

Kaçak Gelinler 21. Yeni bölümüyle ekrana gelmeye hazır. Şebnem’in kendisine dönmesi için her yolu deneyen Selim’in istediği bir türlü gerçekleşmez. Yeni bölümü ile TV8 ekranlarında devam eden Kaçak Gelinler'de Selim’in arabasının çalınması ona büyük bir darbe vuracaktır.

Haberin Devamı

Şebnem’in bulunduğu itirafı yanlış kişilerin duyması onu zor durumda bırakır. Şebnem arabası çalınan Selim’e destek olmaktadır. Çalınan arabasını arayan Selim ve Şebnem arabayı geri almak için bir oyun oynarlar fakat hırsızlara yakalanırlar ve işler kontrolden çıkar.

Gençler, Müfit’in Seniha’ya bulunduğu sürpriz evlenme teklifinden sonra harekete geçerler. Fakat işler umdukları kadar kolay ilerlemez. Aydan ve Selim’in buluşmasına engel olmak isteyen Şebnem bunu başaramaz. Ege, memleketlerine dönüş yapmak isteyen Kâinat’ın ailesine engel olmak için onların karşılarına dikilir.

ŞEBNEM İDDİA KONUSU OLURSA…
Ayrıca yeni bölümde Almila ile Kâinat, Şebnem’in Selime olan aşkını ilan edip etmeyecekleri hakkında iddiaya girerler ve Şebnem bunu öğrendiğinde çok kızar.

Haberin Devamı

KAÇAK GELİNLER 21. BÖLÜM FRAGMANI – 19 KASIM ÇARŞAMBA



Kaçak Gelinler’in en son yayınlanan bölümünde yine romantizm rüzgârları esmiş Kâinat ile Can en sonunda kavuşlardı. İkili arasında duygusal sahneler yaşanmış ve bunun dışında Şebnem de Selim’i kendinden uzaklaştırdığı için pişman oldu ve ona tekrar geri dönmek için adım atmıştı.

KAÇAK GELİNLER KİM HANGİ ROLDE OYNUYOR?
Şebnem: Selin Şekerci, Kainat: Deniz Baysal, Almila: Açelya Topaloğlu, Selim: Furkan Andıç, Can: Fırat Altunmeşe, Özgür: Fırat Albayram, Ege: Cihan Yenici, Nermin: Romina Özipekçi, Arda: Tarık Özenbaş, Seniha: Şenay Gürler, Müfit: Ege Aydan ve Zafet: Tuğçe Kıltaç.

BAKMADAN GEÇME!