Kaçak Gelinler 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! (İzle)

Güncelleme Tarihi:

Kaçak Gelinler 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı (İzle)
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2014 16:39

Kaçak Gelinler 21. yeni bölümü ile 19 Kasım çarşamba akşamı ekrana gelmeye hazır. Selim'in çabaları işe yarayacak mı? Şebnem, Selim'e son bir şans daha verecek mi?

Haberin Devamı

Kaçak Gelinler’in en son yayınlanan bölümünde yine romantizm rüzgârları esti. Kâinat ile can sonunda kavuştu ve ikili arasında duygusal sahneler yaşandı. Şebnem de Selim’i kendinden uzaklaştırdığı için pişman oldu ve ona tekrar geri dönmek için adım attı.

Kaçak Gelinler 21. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Selim, Şebnem’in kendisine dönmesi için her yolu deniyor. Şebnem’in kapısına elinde çiçeklerle dayanıp ondan af diliyor. Bakalım, Şebnem bu özrü kabul edecek mi?

ŞEBNEM İDDİA KONUSU OLUR!

Ayrıca yeni bölümde Almila ile Kâinat, Şebnem’in Selime olan aşkını ilan edip etmeyecekleri hakkında iddiaya girerler ve Şebnem bunu öğrendiğinde çok kızar.

Kaçak Gelinler 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı (İzle)

Haberin Devamı

Kaçak Gelinler’in geçtiğimiz bölümünde diziye dâhil olan ve adını Survivor bölümüyle duyuran Serenay Aktaş beğeni topladı. Kafadar kızlardan oluşan “Kaçak Gelinler’in”, İzmir’de tanışıp İstanbul’da devam eden serüvenleri aşk, aile ve arkadaşlık üzerine. Ekrana gelen son bölümde, Can, Selim ve Özgür, sonunda çekmek istedikleri belgesele yoğunlaşabildiler. Bu konuda İzafet ve Memo’dan da yardım alırlar.

KAÇAK GELİNLER 21. BÖLÜM FRAGMANI – 19 KASIM ÇARŞAMBA

Selim’i kendinden uzak tutmayı kafaya koymuş olan Şebnem ise Selim’e onu sevmediğini söyler. Selim bunu duyunca hem gururu kırılır hem de morali bozulur.

KAÇAK GELİNLER DİZİSİ OYUNCULARI
Şebnem: Selin Şekerci, Kainat: Deniz Baysal, Almila: Açelya Topaloğlu, Selim: Furkan Andıç, Can: Fırat Altunmeşe, Özgür: Fırat Albayram, Ege: Cihan Yenici, Nermin: Romina Özipekçi, Arda: Tarık Özenbaş, Seniha: Şenay Gürler, Müfit: Ege Aydan ve Zafet: Tuğçe Kıltaç.

BAKMADAN GEÇME!