Jennifer Lopez, Justin Bieber hayranı çıktı!

Güncelleme Tarihi:

Jennifer Lopez, Justin Bieber hayranı çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 14:54

Latin müziğin önde gelen isimlerinden Jennifer Lopez, geçtiğimiz gün Amerika’da konser veren Justin Bieber’i izlemeye gelenler arasındaydı. Meğer Jennifer Lopez de Justin hayranıymış. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Güzelliği ve seksi fiziği ile tüm dünyada herkesin hayran olduğu ünlü Latin şarkıcısı Jennifer Lopez, tam bir Justin Bieber hayranı çıktı.

Geçtiğimiz gün Amerika'nın en büyük konser alanlarından birinde konser veren Justin Bieber’ı izleyenler arasında ünlü bir isim vardı. Jennifer Lopez, önceki gün Justin Bieber'ın Los Angeles'ta verdiği konseri izledi. Kanadalı şarkıcıyı izlemek için Staples Center'a giden Lopez için 'Sürpriz Justin hayranı' yakıştırması yapıldı.

Öğle saatlerinde bir moda etkinliğine katılan 46 yaşındaki yıldız, daha sonra kıyafet değiştirip konsere gitti. Konserde çekilen fotoğrafını Twitter’da paylaşan Jennifer Lopez, "Bu çocuk sahnede hiç de fena değil" şeklinde yorum yaptı.

Justin Bieber Kimdir

Haberin Devamı

Justin Bieber kimdir?

Tam ismi ile Justin Drew Bieber, 1 Mart 1994 yılında Kanada’da dünyaya geldi. Kariyeri, video paylaşım sitesi Youtube'a koyduğu videoların 2008 yılında Scoot Braun tarafından keşfedilmesiyle başladı. Daha sonraları Braun, Justin Bieber'ın menajeri olmuştur. Braun Atlanta'da, Bieber ve R&B sanatçısı Usher tanıştırmış ve Bieber Usher ve Scoot Braun'nun ortak şirketi Raymond Braun Media Group (RBMG) ile anlaşma imzalamış, ardından Island Records ile albüm kontratı yapmıştır. Justin Bieber'ın ilk single'ı One Time oldukça iyi bir çıkış yakalamış ve One Less Lonely Girl teklisi ile birlikte Kanada Hot 100'de 15'e, Bilboard Hot 100'de ise ilk 20'ye girme başarısı elde etmiştir. Bieber'ın ilk albümü "My World" 17 Kasım 2009'da çıkmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!