İzleyici benden nefret edecek

Güncelleme Tarihi:

İzleyici benden nefret edecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2016 16:35

1 Nisan'da vizyona girmesi beklenen Deliormanlı filminin kötü karakteri Tahsin Kara hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Filmin yönetmeni Murat Şeker ve Gürkan Uygun filmin kötü karakteri hakkında sinemaseverlere tüyolar verdi.

Haberin Devamı

Sinemaseverlerin beyaz perdede farklı rollerle görmeye alıştığı Gürkan Uygun, Deliormanlı filminde kötü huylu bir karakteri canlandıracak. Daha önce Muhsin (Çanakkale Yolun Sonu), Jilet Ali (Bana Masal Anlatma), Kaçakçı Cafer (Lal) gibi karakterlerle izlediğimiz Uygun, bu kez Tahsin Kara olarak seyirci karşısına çıkıyor. Filmin yönetmeni Murat Şeker ve Gürkan Uygun, Tahsin Kara karakteri hakkında sinemaseverlere tüyolar verdi.

TÜRK SİNEMA TARİHİNİN EN KÖTÜ KARAKTERİ

Filmin hem senaristliğini hem yönetmenliğini üstlenen Murat Şeker, “Türk sinema tarihinin en kötü karakteri Tahsin Kara olacak diye düşünüyorum. Öyle bir karakter ki, kumpasları ile herkesi parmağında oynatan Gürkan Uygun'u izlerken seyirci şeytana bile pabucunu ters giydirecek bir karakter ile karşılaşacak’’ dedi. 

Haberin Devamı

İzleyici benden nefret edecek

İZLEYİCİ BENDEN NEFRET EDECEK

Filmin kötü karakteri Gürkan Uygun, “Deliormanlı; hikayesiyle çok güçlü ve farklı bir film... Tahsin Kara bugüne kadar canlandırdığım karakterler arasında en acımasızı, ben bile nefret ettim... Kötü kalpli, şeytani ve kışkırtıcı...  Tepkileri ben de çok merak ediyorum... Sanırım izleyici benden nefret edecek’’ dedi.

    

Haberin Devamı

DELİORMANLI 1 NİSAN'DA SİNEMALARDA

Sugarworkz ve TAFF'ın yapımcılığını üstlendiği  Deliormanlı'nın senaryosu Ali Tanrıverdi ve Murat Şeker'in kaleminden çıkıyor. Sarp Levendoğlu, Birce Akalay, Gürkan Uygun, Danny Williams, Ünal Silver gibi isimlerin yer aldığı film, Deliormanlı lakaplı Avrupa Şampiyonu bir boksörün inişli çıkışlı hayatını anlatıyor.

 

sinemajor.com Tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!