İşte Benim Stilim’de kim elendi?

Güncelleme Tarihi:

İşte Benim Stilim’de kim elendi
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2015 10:16

TV8’in yarışma programı İşte Benim Stilim'de 28 Şubat cumartesi gecesi eleme heyecanı yaşandı.

Haberin Devamı

TV8’in yarışma programı İşte Benim Stilim'de cumartesi akşamı eleme heyecanı yaşandı. Eser Yenenler’in konu jüri olduğu İşte Benim Stilim 'de elenen isim sürpriz bir şekilde zengin kızı olarak ünlenen Melisa Şahin oldu.

İşte Benim Stilim’de 8 yarışmacı eleme gecesinde elenmemek için mücadele ederken, giysileriyle sürprizler yaptı. Gecenin konsepti ise “Gecenin Yıldızı”. Gecenin Yıldızı kıyafeti ile ekrana gelecek olan yarışmacılar jüri üyelerinin beğenisini kazanmak için kıyasıya yarıştı.

İşte Benim Stilim’de Star konseptli eleme gecesinde İşte Benim Stilim jürisinden en düşük oyu Melisa Şahin aldı ve elenmek için ismi ortaya çıkan ilk isim oldu. Diğer ismi ise İşte Benim Stilim yarışmacıları kavgalı bir tartışma sonunda belirledi. Melisa Şahin ile birlikte İşte Benim Stilim jürisinin önüne Zeynep Öztürk çıktı. Jürinin oyları sonucunda İşte Benim Stilim’den elenen yarışmacı Melisa Şahin oldu.

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim’de kim elendi

JÜRİNİN OYLARI

Eser Yenerler 'Melisa Şahin' elensin dedi.

Kemal Doğulu 'Melisa Şahin' gitsin dedi.

İvana Sert 'Melisa Şahin' elensin dedi.

Kemal Doğulu 'Melisa Şahin' elensin dedi.

Nur Yerlitaş 'Melisa Şahin' elensin dedi.

MELİSA ŞAHİN KİMDİR?

25 yaşında olan Melisa Şahin bugüne kadar sunuculuk ve modellik yaptı. 1.78 boyunda olan Melisa Şahin 55 kilodur. Yarışmacının hobileri arasında binicilik sporu vardır. Bildiği diller: İngilizce, Korece ve İtalyanca. Güzel manken Model Of Turkey üçüncüsüdür. Kanal T’de Melisa ve Moda programının sunuculuğunu yapmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!