İnsanlık uzaylıların tehlikesi altında

Güncelleme Tarihi:

İnsanlık uzaylıların tehlikesi altında
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2016 15:53

İnsanlığın ve dünyanın büyük tehdit altında kaldığı filmlere daha önce tanık olmuştuk. Rick Yancey'nin kaleme almış olduğu "The 5th Wave" isimli romandan uyarlanan film ise dünyanın sonuna farklı bir gözle bakıyor. Oyuncu kadrosuyla merak uyandıran 5. Dalga filminin Türkçe fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

2008 senesinde The Disappearance of Alice Creed filmiyle ilk uzun metrajlı yönetmenlik deneyimi yaşayan J Blakeson, 5. Dalga filminin dümenine geçip başarılı film ortaya çıkardı. Ocak ayında ABD'de vizyona giren film şimdi de Türkiye'de vizyona girmeye hazırlanıyor. İzleyicilerle buluşmasına bir ay gibi bir süre kalan 5. Dalga filminin Türkçe altyazılı fragmanı da görücüye çıktı.

OYUNCU KADROSUYLA DİKKAT ÇEKİYOR 

Kick-Ass filmindeki başarılı performansıyla göz dolduran ve sert kadın imajını izleyicilere yansıtan Chloe Moretz filmin başrolünde yer alıyor. Filmde Cassie Sullivan adlı bir karakteri canlandıracak olan Moretz'e Liev Schreiber, Maika Monroe, Nick Robinson, Maggie Siff, Maria Bello ve Ron Livingston gibi isimler eşlik ediyor. Filmin senaryosu ise Susannah Grant tarafından kaleme alınıyor.

Haberin Devamı

5. DALGA, 4 MART'TA VİZYONDA!

Dünyayı ele geçirmeye çalışan uzaylılar ve insanların karşı karşıya geldiği filmde, ardı arkasına gelen ölümcül saldırılar ile dünyanın büyük bir kısmı yok edilmiştir. Tüm umutlarını yitirip kardeşini aramaya çıkan ve vurulacak olan 5. Dalga'yı bekleyen Cassie, tek güvenebildiği genç bir adamla yola çıkar.

Haberin Devamı

İnsanlık uzaylıların tehlikesi altında

İnsanlık uzaylıların tehlikesi altında
 tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!