Hürriyet ve Zorlu PSM bir arada

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet ve Zorlu PSM bir arada
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2014 16:10

Hürriyet, sahne sanatları ve çağdaş sanatın buluşma adresi Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nin medya sponsoru oldu.

Haberin Devamı

Türk medyasının amiral gemisi Hürriyet, Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nin medya sponsoru oldu. Dünyaca ünlü gösteri gruplarını ve sanatçıları sahnelerinde ağırlayan, çok çeşitli performans sanatlarına ev sahipliği yapan Zorlu’da artık Hürriyet’in de imzası var.

Hürriyet Pazarlama Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Birim Gönülşen ile Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi Genel Müdürü Ray Cullom‘ın katılımıyla gerçekleştirilen imza töreninde Hürriyet adına konuşan Birim Gönülşen, “Günümüzde kültür sanat adına gerçekleştirilen tüm çalışmalar, sanatseverlerin gösterdiği ilginin yanı sıra, sanatı destekleyen sponsor kurumlar sayesinde sürdürülebilir oluyor. Bu seçkin projelere resmi medya ortağı olarak katkıda bulunabilmek ve İstanbul’un kültür ve sanat yaşamının zenginleşmesine destek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Hürriyet Reklam Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Zeynep Tandoğan ise Zorlu Center PSM ile gerçekleştirilen bu işbirliğinin sanatseverler açısından çok önemli olduğunu, etkinlikler ne kadar büyük ve kaliteli olursa olsun, tanıtım olmadan izleyicileriyle buluşmasının zor olduğunu ve Hürriyet’in bu anlamda önemli bir rol oynadığını belirtiyor.

Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi Genel Müdürü Ray Cullom imza töreninde yaptığı açıklamada; “İyi performans sanatlarının üretimi ve sahnelenmesi, her zaman birçok farklı alanın katkısına ve tecrübesine ihtiyaç duyan işbirliklerine dayalı bir süreç olmuştur. İstanbul ve Türkiye içinde kendi alanlarında saygın bu iki isim arasında gerçekleşen bu işbirliği kusursuz bir örnektir. Hürriyet markasının bu bölgedeki gücü ve erişimi ile Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nin İstanbul’a getirdiği eşsiz isimlerin ve performansların bir araya gelmesi, bu iki ismi örnek bir çift haline getirmektedir. Digitürk, Karnaval Radyo ve The Marmara’dan sonra şimdi Hürriyet’in de ailemize katılmasından sonra çok daha güçlü bir ekip haline geldik” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!