Güzel Köylü Gizem Karaca, Gülşen Bubikoğlu'na nasıl göz kırptı - izle

Güncelleme Tarihi:

Güzel Köylü Gizem Karaca, Gülşen Bubikoğluna nasıl göz kırptı - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2015 09:38

Güzel oyuncu Gizem Karaca da dublaj yapanlar kervanına katıldı. Karaca, Füsun Önal'ın seslendirdiği 'Ah nerede vah nerede' şarkısına dublaj yaptı. Akıllara, aynı ismi taşıyan ve başrollerini Tarık Akan ile Gülşen Bubikoğlu'nun oynadığı "Ah nerede" filmi geldi.

Haberin Devamı

Akıllı telefonlarda indirilebilen programlar sayesinde yeni trend "Dublaj" oldu. Her kesimden insanın kaydettiği dublaj videolar sosyal medyada hızla yayılmakta.

Son günlerde çoğu platformda karşılaştığımız çılgınlık önümüzdeki günlerde adından daha da söz ettireceğe benziyor. Android ve iOS platformlarından ücretsiz olarak indirilebilen programlar sayesinde filmlerden dizilere, şarkılardan internet videolarına kadar, geniş kaynağıyla kısa kesitler halinde dublaj yapabilme imkanı var. Üstelik bunları sosyal medyada da paylaşabiliyorsunuz.

GİZEM KARACA'DAN AH NEREDE'YE DUBLAJ

Dublaj programı furyasına oyuncu Gizem karaca da hızlı bir giriş yapmış gibi gözüküyor. Gizem Karaca başrölünü oynadığu Güzel Köylü dizisinde set aralarında eğlenmek için dublaj videosu yaptı. Başrollerini Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu'nun oynadığı 1975 tarihli "Ah Nerede" filmiyle ödeşleşen ve Füsun Önal'ın seslendirdiği şarkıya dublaj yapan Karaca hayranlarına sürpriz yaptı.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

HULUSİ KENTMEN BASKINLARI (AH NEREDE VAH NEREDE FİLMİ)

Senaristliğini Sadık Şendil'in yaptığı 1975 Yılı yapımı "Ah Nerede Vah Nerede" filminde Hulusi Kentmen'in sırasıyla evlatlarına yaptığı baskınlar.

TÜM ZAMANLARİN EN İYİ 100 TÜRK FİLMİ - FOTO GALERİ

Güzel Köylü Gizem Karaca, Gülşen Bubikoğluna nasıl göz kırptı - izle

İŞTE O MEŞHUR ŞARKI: "KİMDE UNUTTUM KALBİMİ ACABA"

Yeşilçam'ın unutulmaz sesi Füsun Önal'dan Ah Nerede Vah Nerede şarkısı.

ÜNLÜLERİN YENİ ÇILGINLIĞI

Sosyal medyada yayılan Dubsmash akımına ünlüler de kapıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!