Gülben izdihamı!

Güncelleme Tarihi:

Gülben izdihamı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2017 12:04

Gülben Ergen, söz ve müziği Sezen Aksu imzalı “Yansın Bakalım” isimli yeni şarkısıyla uzun bir aradan sonra sevenleriyle bir araya geldi. Gülben Ergen’in yeni projesi için Marmara Forum Alışveriş Merkezi'ndeki D&R'da gerçekleştirdiği ve adeta izdiham yaşanan ilk imza gününde ünlü sanatçıya yoğun ilgi vardı.

Haberin Devamı

Yeni single albümü “Yansın Bakalım”ın ilk hayran buluşmasında izdiham yaşayan Gülben Ergen ‘in mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Gülben izdihamı

 Kırmızı Biber Simge oldu..

Hayranları Gülben Ergen’e Yansın Bakalım şarkısının sözlerinde geçen “acı biber” ile de sürpriz yaptı. İmza gününe kırmızı biber ile gelen hayranları eğlenceli dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Gülben izdihamı

Fotoğraftaki Kazak...

Gülben Ergen imza gününe yeni şarkısının tanıtımı için Nihat Odabaşı’na çektirdiği fotoğraflarda giydiği ve basında çok yer alan kazağıyla geldi. Hayranlarının aldığı kazağın kendisine uğur getirdiğini söyleyen Gülben Ergen, 4 saatten fazla imza gününde kaldı.

Haberin Devamı

Kendisini yalnız bırakmayan 7 ‘den 77 ‘ye tüm hayranlarıyla fotoğraf çektiren Gülben Ergen, kimi zaman fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarının telefonlarını alarak kendisi selfie çekti.

Gülben izdihamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!