Gerçek hayatta 'Bu Tarz Benim' gibi yaşamak!

Güncelleme Tarihi:

Gerçek hayatta Bu Tarz Benim gibi yaşamak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2014 14:38

Hayatı, 'Bu Tarz Benim' gibi yaşasaydık nasıl olurdu? Yalan Dolan ikilisi, Bu Tarz Benim'i gerçek yaşama uyarlayınca "İyi ki de hayatı onlar gibi yaşamıyoruz" dedirten görüntüler çıktı.

Haberin Devamı

Ekranların fenomen yarışması’nı fena ti’ye aldılar. Gündelik hayatımıza dair konuları kendi yorumları ve mizah anlayışlarıyla harmanlayan ve izleyenlere keyifli dakikalar sunan Yalan Dolan ekibi yine yaptı yapacağını.

Gerçek hayatımızda; "Nerede, ne giyilir, tarz nasıl yaratılır, en şık kadın olmak bu kadar zor mu?", sorularına yanıt aranan “Bu Tarz Benim”deki gibi yaşasaydık nasıl olurdu? Yalan Dolan ikilisi, Türk televizyonlarının son çılgınlığı Bu Tarz Benim'i gerçek hayata uyarladı. Toplumun yüzde 30'u Ivana Sert gibi konuşsaydı daha fazla mutlu olabilirdik.

İŞTE "İYİ Kİ DE HAYATI ONLAR GİBİ YAŞAMIYORUZ" DEDİRTEN GÖRÜNTÜLER

Haftalar önce yayınlanan bu skeç Bu Tarz Benim hayranları tarafından internette en çok paylaşılan videolar arasına girdi.

Haberin Devamı

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor!

Gerçek hayatta Bu Tarz Benim gibi yaşamak

BAKMADAN GEÇME!