Gençlik dizileriyle tanıdığımız yıldız isimler kimler?

Güncelleme Tarihi:

Gençlik dizileriyle tanıdığımız yıldız isimler kimler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2016 14:11

Geçmişten bugüne asla değişmeyen ve her dönemde geçerliliğini koruyan “gençlik dizileri” her yaştan izleyici için vazgeçilmezler listesinde üst sıralarda yer alıyor. Enerjik atmosferi ve bir şekilde hayatımızdan muhakkak bir iz taşıyan hikâyeleri ile ekranda yakaladığımız an kolay kolay bırakmayız. Hayatımıza bunca nüfuz eden “gençlik dizileri”nde canlandırdıkları karakterle ekrandaki yerlerini sağlamlaştıran ve zamanla birer yıldız haline gelen oyuncuları da es geçmeyiz! Geçmişten bugüne, gençlik dizileriyle tanıdığımız yıldız isimler kimler?

Haberin Devamı

SİNEM ÖZTÜRK

Gençlik dizileriyle tanıdığımız yıldız isimler kimler

Sinem Öztürk, ekran macerasına kısa ömürlü olan Duvar dizisi ile başlamış olsa da seyirci ile tanışması Arka Sokaklar dizisindeki Gamze karakteri ile oldu. Uzun yıllar boyunca devam eden ve seyircinin ilgisini asla kaybetmeyen Arka Sokaklar’ın finalinin ardından ikinci büyük çıkışını Huzur Sokağı dizisinde canlandırdığı Şükran karakteri ile yaşadı. Son olarak yer aldığı Kiralık Aşk dizisi ile de farklı konjonktürlere hitap eden işlerdeki başarısını da daha somut bir şekilde ispatlamış oldu. 

 

LEYLA LYDIA TUĞUTLU

Gençlik dizileriyle tanıdığımız yıldız isimler kimler

Haberin Devamı

ES-ES dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Leyla Lydia Tuğutlu için ilk başrol deneyimi çok uzun sürmemişti. Kısa bir ekran ömrü olmasına rağmen büyük bir hayran kitlesi edinen ES-ES dizisinde canlandırdığı İrem karakteri, Leyla Lydia Tuğutlu için sağlam bir adım oldu. Sonrasında rol aldığı Karadayı dizisi ile de adımlarını daha da sağlamlaştırdı, Kiralık Aşk dizisi ve Delibal filmi ile arttırdığı sosyal medya kitlesi ile de Kanal D ekranlarında yayınlanan Tatlı İntikam’da ES-ES’ten sonra yeniden ekranda başrol olarak boy gösterdi. Leyla Lydia Tuğutlu’nun adını daha çok duyacağız!

 

MERVE BOLUĞUR

Gençlik dizileriyle tanıdığımız yıldız isimler kimler

Merve Boluğur’un ekran yolculuğuna gençlik dizisi diyemeyeceğimiz ama “genç” kitleye hitap eden Acemi Cadı dizisi başladı. Acemi Cadı’nın Ayşegül’ünden Küçük Sırlar’ın Ayşegül’üne yaşadığı sıçrama Merve Boluğur’un yıllar içindeki değişimini ve gelişimini gözler önüne serdi. Küçük Sırlar ile yakaladığı hayran kitlesi ile yoluna emin adımlarla devam ederken Kuzey Güney dizisi ile sağlam bir adım daha attı, Muhteşem Yüzyıl’da canlandırdığı Nurbanu Sultan karakteri ile de ekran kariyerinin en büyük projelerinden birinde yer almış oldu. Türkiye dışında da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Merve Boluğur’un ekrandaki tahtı sallanmaz!

 

NEHİR ERDOĞAN

Haberin Devamı

Gençlik dizileriyle tanıdığımız yıldız isimler kimler

Televizyon ekranına bir dönem fırtınalar estiren Koçum Benim dizisi ile adım atan Nehir Erdoğan, sonrasında yaptığı her işle birlikte adından söz ettirmeyi başardı. Uzun yıllar boyunca ekranda olan Yabancı Damat ile seyircinin gönlüne iyiden iyiye giren Nehir Erdoğan; Aşk Bir Hayal, Son ve Reaksiyon ile bambaşka konjonktürden seyircilere, bambaşka karakterlerle seslenerek kariyerinde emin adımlarla ilerledi! 

 

ENGİN ALTAN DÜZYATAN

Gençlik dizileriyle tanıdığımız yıldız isimler kimler

Şimdilerde Diriliş Ertuğrul’un Ertuğrul Gazi’si olarak ekranda boy gösteren ve seyircinin beğenisini toplayan Engin Altan Düzyatan’ı, bundan yıllar önce, Koçum Benim dizisi ile tanıdık. Sonrasında birçok başarılı işe imza atan Engin Altan Düzyatan, Diriliş Ertuğrul ile televizyon ekranına silinmez bir imza attı.

 

GÖKÇE BAHADIR

Haberin Devamı

Gençlik dizileriyle tanıdığımız yıldız isimler kimler

“Hayat Bilgisi’nin Törpü’sü” denilince kızıl kahve saçlarıyla gözümüzün önünde beliren Gökçe Bahadır; daha sonra Yaprak Dökümü’nün Leyla’sı, Kayıp Şehir’in Aysel’i ve Aramızda Kalmasın’ın Yadigar’ı ile birçok fenomen karaktere imza attı. Son olarak yer aldığı Hatırla Gönül dizisi ile hatırı sayılır bir kitle edinen Gökçe Bahadır’ın kariyerinde emin adımlarla ilerleyişini daha uzun yıllar izleyeceğiz.

 

ASLI ENVER

Gençlik dizileriyle tanıdığımız yıldız isimler kimler

Bir dönemin fenomen gençlik dizisi Hayat Bilgisi’nin sessiz sakin kızı Hazal ile hayatımıza giren ve sonrasında yıllar boyu etkisini kaybetmeyen unutulmaz gençlik dizisi Kavak Yelleri ile ilk başrolü ile ekranda boy gösteren Aslı Enver, genç neslin adından en çok söz ettiren isimlerinden biri oldu. Sonrasında yer aldığı Suskunlar, Kayıp ve Kış Güneşi gibi işlerle de kitlesini günden güne arttıran Aslı Enver’in ekran önünde büyümesini ve kariyerinde adım adım ilerlemesini yıllar boyunca gözlemledik. Bundan yıllar sonra da Aslı Enver adı jeneriklerde yer alacak…

 

Haberin Devamı

KAAN URGANCIOĞLU

Gençlik dizileriyle tanıdığımız yıldız isimler kimler

2000’li yılların başında yayınlanan ve yayınlandığı dönemde büyük beğeni toplayan Kampüsistan dizisinde canlandırdığı Tolga karakteri ile ekrana temelli giriş yapan Kaan Urgancıoğlu, sonrasında beklediği çıkışı yakalayamasa da Kara Sevda dizisinde canlandırdığı Emir Kozcuoğlu karakterini performansı ile bir fenomen haline getirdi ve yıllar boyunca aradığı başarıyı yakaladı!

 

PELİN KARAHAN

Gençlik dizileriyle tanıdığımız yıldız isimler kimler

Kavak Yelleri’nin idealist Aslı’sı olarak hayatımıza giren Pelin Karahan, yıllar boyunca kitlesinden eksiltmeden yoluna devam eden Kavak Yelleri’nden sonra Muhteşem Yüzyıl ve Yeter ile risksiz, sağlam adımlar atarak kendisinden emin bir şekilde kariyer yolculuğuna devam etti. Genç kitleden yavaş yavaş sıyrılarak daha olgun bir kitleye hitap etmeye başlayan Pelin Karahan’ın bundan sonraki adımları da öncekiler gibi sağlam olacak gibi…

 

KEREM BÜRSİN

Haberin Devamı

Gençlik dizileriyle tanıdığımız yıldız isimler kimler

Amerika’daki kariyerinden sonra Türkiye’ye gelen ve Güneşi Beklerken’in Kerem Sayer’i olarak hayatımıza bir yıldırım misali düşen Kerem Bürsin, bir gençlik dizisiyle hayatımıza en etkili girişi yapan oyunculardan bir tanesi oldu. İlk günden itibaren listeden düşmeyen Kerem Bürsin, Güneşi Beklerken sonrası yer aldığı Şeref Meselesi ile birlikte bir gençlik dizisi daha farklı ve daha büyük bir kitleye hitap edeceğini de ispatladı. 

 

ÇAĞATAY ULUSOY

Gençlik dizileriyle tanıdığımız yıldız isimler kimler

Tam olarak bir gençlik dizisi olarak tanımlayamayacağımız fakat genç bir kitleye hitap eden Adını Feriha Koydum ile hayatımıza bomba gibi düşen ve Emir Sarrafoğlu karakterini zirveye taşıyan Çağatay Ulusoy, bir gençlik dizisi olan Medcezir ile altın çağını devam ettirmeyi başardı. Şimdilerde daha sert ve olgun bir karakterle ekrana gelmeye hazırlanan Çağatay Ulusoy’un yeni bir efsane yaratacağı aşikâr!

 

noluyo.tv Tarafından hazırlanmıştır.

 

BAKMADAN GEÇME!