Filinta dizisine ödül yağmuru!

Güncelleme Tarihi:

Filinta dizisine ödül yağmuru
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 10:14

TRT ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle takip edilen "Filinta Bin Yılın Şafağında" dizisine ödül yağmuru. Avrasya Tüketicileri Koruma Derneği - 2016 Avrasya Kalite Ödül Töreni’nde Filinta, 'En İyi Dizi' seçildi. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

TRT ekranlarında izleyenleri ile buluşan ve yayonlandığı her hafta reyting rekorları kırmaya devam eden dönem dizisi "Filinta Bin Yılın Şafağında" Avrasya Tüketicileri Koruma Derneği - 2016 Avrasya Kalite Ödül Töreni’nde Filinta, 'En İyi Dizi' seçildi.

Senaristliğini Ömer Genç'in yaptığı Osman Kaya'nın yönettiği Osmanlı polisiyesi "Filinta Bin Yılın Şafağında" dizisine ödül yağmuru.

ES Film yapımı olan dizinin yapımcılığını Yusuf Esenkal ve Serdar Öğretici üstlenmiştir. Başrollerini; Onur Tuna, Hakan Kurtaş, Cem Uçan, Uğur Uludağ, Berrak Tüzünataç'ın paylaştığı ve daha bir çok değerli sanatçıların rol aldığı "Filinta Bin Yılın Şafağında" Avrasya Tüketicileri Koruma Derneği - 2016 Avrasya Kalite Ödül Töreni’nde Filinta, 'En İyi Dizi' seçildi.

Bu önemli gecede, 'Bıçak Ali'karakteri ile tanıdığımız Cem Uçan ise; "En İyi Erkek oyuncu" ödülünü almaya layık görüldü.

BAKMADAN GEÇME!