Festival sezonuna evden veda edin

Güncelleme Tarihi:

Festival sezonuna evden veda edin
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2016 13:17

Yaz başından bu yana 6 büyük festivali evlerinize konuk eden Red Bull TV’nin bu sezon ki son festival yayını Amerika’nın Austin şehrinde 30 Eylül – 2 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek Austin City Limits Festival olacak.

Haberin Devamı

Dünyanın en prestijli festivalleri arasında yer alan ve Amerika’nın Austin şehrinde gerçekleşen Austin City Limits Festival yarın başlıyor. 30 Eylül’den 2 Ekim’e dek sürecek olan festival Red Bull TV’den (www.redbull.tv) canlı olarak yayınlanacak. Festival yayınları 30 Eylül’de Türkiye saatiyle 22.00’da başlayacak.

 

Dünyaca ünlü isimlerin sahne alacağı festivalde LCD SOUNDSYSTEM, Major Lazer, Mumford & Sons, Flume, M83, Cage The Elephant, Two Door Cinema Club, Young The Giant, Local Natives, Foals, NATHANIEL RATELIFF & THE NIGHT SWEATS, Cold War Kids, Miike Snow, The Naked And Famous, DJ Mustard, St. Paul & The Broken Bones, Melanie Martinez, Margo Price, ST. LUCIA, Flight Facilities, The Front Bottoms, Frightened Rabbit, Saint Motel, Wild Child, Brett Dennen, Andra Day, The Strumbellas, Gallant, Chairlift, Caveman, Chronixx & Zincfence Redemption, Wild Belle, Nothing But Thieves, Lewis Del Mar, Jess Glynne, Lizzo, HONNE, The Shelters, Asleep at the Wheel, Israel Nash, Bayonne, Shane Smith & The Saints, Corbu ve VHS Collection’ın performanları Red Bull TV’den canlı olarak yayınlanacak.

Haberin Devamı

Farklı sahne opsiyonlarıyla yayınlanacak festivalden konser özetleri, seçili performanslar ve özel röportajlar www.redbull.tv adresinden ve akıllı telefon aplikasyonlarından isteğe bağlı olarak izlenmeye devam edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!