Esin İris'in tarzı: Yeni bir pop

Güncelleme Tarihi:

Esin İrisin tarzı: Yeni bir pop
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2014 15:36

Gökçe’den Koray Candemir’e kadar yaptığı müzik çalışmaları ve besteleriyle hayatımızdaydı Esin İris. Aynı zamanda da Marmara Üniversitesi Almanca öğretmenliği bölümünde okuyordu. Sonra kendini reklam dünyasında buldu. Bu ayın başında ise “umut gökyüzünde” dediği Yine Mavi albümüyle hayatımıza yerleşti.

Haberin Devamı

Çocukluğundan beri müzikle ilgilisin ancak Almanca öğretmenliği okumuşsun. Bu tercihi yapmandaki motivasyon neydi?
Çocukluğumdan beri müzikle beraber hep bir sürü başka şey de yaptım. 11 yaşımdan beri okulda Almanca eğitimi alıyordum, üniversitede de Almanca ile devam etmek istedim. Biraz da derslerini araştırmıştım tercih yapmadan önce, özellikle Almanca Dilbilim, edebiyat ve çocuk psikolojisi ilgimi çekmişti. Ne mezunu olmak istediğimden çok, ne öğrenmek istediğime bakarak bölüm seçtim.

Esin İrisin tarzı: Yeni bir pop

Sonrasında neden reklamcılığa yöneldin?
Reklamcılık çok severek yaptığım bir iş. Şu an yaptığım işle de birbirini besleyen işler. Reklamcılık devam ediyor ama ben müzisyen kimliğimle karşınızdayım.

Haberin Devamı

Üniversite hayatını özlüyor musun?
Üniversitede çok güzel arkadaşlıklarım oldu ama ben çok yoğun bir tempoda yaşadığım için derslere zar zor yetişiyordum. Dilbilim dersini özlüyorum. Kelimenin kökenine inmek, hangi ihtiyaçtan doğduğunu irdelemek çok keyifliydi.

RÖPORTAJIN DEVAMI...

Esin İrisin tarzı: Yeni bir pop

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!