Enrique Iglesias İstanbul'a geliyor

Güncelleme Tarihi:

Enrique Iglesias İstanbula geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2015 10:44

Genç kızların sevgilisi, pop müziğin asi romantiği, ödül rekortmeni Enrique Iglesias Sex&Love turnesi kapsamında 19 Ağustos'ta KüçükÇiftlik Park'ta hayranlarıyla bir kez daha buluşacak.

Haberin Devamı

Muhteşem sahne şovları ve olağanüstü performansıyla geniş bir hayran kitlesi edinen Iglesias, Unilife ve VolumeUp organizasyonuyla 19 Ağustos akşamı KüçükÇiftlik Park'ta 2015 yazının unutulmaz gecelerinden biri gerçekleşecek.

Sahip olduğu 390 ödül ile ödül rekortmeni olarak tanımlanan sanatçı, "Hero" , "Tired of Being Sorry", "Bailamos" gibi sayısız hit parçasını İstanbullu müzikseverlere söyleyecek.

Eşsiz bir vokal olmasının yanı sıra, sahnede yarattığı atmosfer ile her performansında hayranlarını şaşırtacak bir sürpriz yapan Iglesias'ın en sevilen şarkılarını paylaşacağı gece, şüphesiz bu yaza damgasını vuracak.

Sahip olduğu 390 ödül ile ödül rekortmeni olarak tanımlanan ve "Rhythm Divine", "Bailamos", "Hero", "Tonight" (I'm Lovin' You), "I like It", "Dirty Dancer", "I’m a Freak" gibi hitlere imza atan Enrique Iglesias, İstanbul konseri uzun süre hafızalardan silinmeyecek.

Haberin Devamı

Toplamda 137 milyon satışa ulaşan Latin popun kralı Iglesias, geçtiğimiz yıl da İstanbul’da unutulmaz bir konsere imza atmıştı.

BİLET FİYATLARI

Loca 8 kişilik fiyat - 4.740.00 TL
Deluxe Lounge - 530.00 TL
Sahne Önü Giriş - 270.00 TL
Genel Giriş - 100 TL

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!