Ellie Goulding tükenmişlik sendromuna yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Ellie Goulding tükenmişlik sendromuna yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2016 14:39

7 yıldır aralıksız dünya turnesi yapan pop star Ellie Goulding, bir yandan şarkılarıyla listeleri fethederken, öte yandan artık çok yorulduğunu ve bir süre kafasını dinlemek istediğini söylüyor.

Haberin Devamı

Brit Ödllü şarkıcı Ellie Goulding geçtiğimiz kasım ayında yayınladığı üçüncü albümü 'Delirium' ile listelerde bir numaraya kadar yükselmişti.

Goulding, albümünün turnesi temmuz ayında bitince bir süre müziğe ara vereceğini, kariyerine önümüzdeki yıl devam edeceğini açıkladı.

The Sun gazetesine konuşan şarkıcı şunları söyledi: 

 

Ellie Goulding tükenmişlik sendromuna yakalandı

 

"Yeni şeyler yazamıyorum. Yeni albümümün ne zaman çıkacağını da hiç bilmiyorum.Biraz kafamı dinlemeye ihtiyacım var. Planım ağustos ayında tamamen boş durmak, biraz daha hayır işleriyle ilgilenmek ve sonra yaşayabilmek..."

 

 

Haberin Devamı

Ellie Goulding, eski sevgilisi olan McFly grubunun bas gitaristi Dougie Poynter hakkında da samimi itiraflarda bulundu: "Eğer turda olmasaydım belki sorunlarımızı çözebilirdik. Yedi yıldır aralıksız turnedeyim. Şu durumda çok fazla hayatım yok."

 

İngiltere doğumlu şarkıcı, 2009 yılında çıkardığı 'Lights' albümündeki 10 şarkının tamamını listelere sokmaya başarmıştı. Hatta 'Burn' and 'Love Me Like You Do' şarkıları ikişer kez bir numaraya çıkmıştı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!