Doğuş özel hayatı ve müzik çalışmalarını anlattı

Güncelleme Tarihi:

Doğuş özel hayatı ve müzik çalışmalarını anlattı
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 15:31

Ünlü şarkıcı Doğuş, Elifnağme programına konuk oldu ve özel hayatıyla ilgili merak edilenleri samimiyetle anlattı. Canlı yayına konuk olan Doğuş, özel hayatı ve müzik çalışmaları ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Çocukluğunda yaşadıklarını asla silemeyeceğini belirterek “eğer bir çocuğa zarar veren birini görürsem hiç acımam döverim” dedi.

Hafta içi her sabah 08.30’da yayınlanan Elifnağme programında, Elif Güvendik ve Tayyar Işıksaçan’ın sorularını yanıtlayan Doğuş şu açıklamalarda bulundu: “Sabah erken kalkıp dini inançlarımı mutlaka yerine getiririm. Dinleyiciye saygım sonsuz ancak 19 yıldır müzik camiasındayım ve herkes rütbesini bilecek”.

UNICEF kapsamında bir projede yer alacağını ancak sinirle verdiği demeçten dolayı bu projenin iptal olduğunu belirten Doğuş “Ben de insanım yaşananlar karşısında bazen kendimi tutamıyorum. Mesela bazı demeçlerimden dolayı bir çok konserim iptal oldu. Angelina Jolie ile gerçekleştireceğim UNICEF projesi de bunlardan biriydi. Kadına ve çocuklara şiddet uygulayanların haberlerini duyunca dayanamıyorum. Ağzıma ne gelirse söylüyorum. Eğer biri bunu benim gözümün önünde yaparsa hiç acımam döverim ” dedi.

Haberin Devamı

Doğuş özel hayatı ve müzik çalışmalarını anlattı

Doğuş kimdir?

Bilinen sahne ismiyle Doğuş ya da gerçek adıyla Orhan Baltacı 30 Haziran 1974 tarihinde Almanya'da doğdu. 6 kardeşi olan ve aslen Rize İkizdereli olan Doğuş 4 yaşına kadar Almanya'da yaşadı. 4 yaşında Türkiye'ye geldi. Aile içi sorunlarından dolayı anne ve babası ayrılınca Doğuş yetiştirme yurduna veriliyor. Bir sene sonra babaanesi yanına alıyor. Şu an "babam" dediği İskender Ulus'un yapımcılığında Ulus Müzik etiketiyle 1997 yılında kendi söz müziklerini; kendi adını taşıyan "DOĞUŞ" adlı albümle müzikseverlere sundu. Ve beklenen patlama çok geçmeden gerçekleşti. Kısa sürede milyonlara vuran bir satışla hayalleri gerçek oldu. O artık Türkiye'nin parıldayan yeni yıldızıydı. İlk albümü olmasına rağmen "Gamsız", "Uyan", "Ben sensiz ne yaparım" gibi listebaşı şarkılarla müzik dünyasına merhaba dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!