Canımız ciğerimiz Game of Thrones!

Güncelleme Tarihi:

Canımız ciğerimiz Game of Thrones
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2015 01:17

Pazartesi gününe program yapmayın. Zira ‘Taht Oyunları’ geri dönüyor!

Haberin Devamı

Westeros’un zengin çocukları Lannisterlar Tyrion’un babasını öldürüp kaçmasıyla sıkıntıya düşmüştü. Karizmatik cüce Tyrion ve ‘Örümcek’ Varys, bu sezon iyi bir ikili oluşturacak. Bu arada Kraliçe Cersei’in de meydanın boşluğundan faydalanıp istediği güce kavuşmasına şahit olacağız. Mesele o gücü nasıl kullanacağı.

Stark ailesinin üyeleri zorlu yolculuklarına devam ediyor. Arya, Bravoos’a varmak üzere. Bran’ın da en son gördüğümüz mistik ortamdan bir takım kazanımlarla çıkmasını bekliyoruz.

Jon Snow ve siyah giysili kardeşleri son dakikada yetişen Stannis Baratheon’un da katkılarıyla ‘duvar’ı tutmayı başarmıştı. Snow bu sezona ‘Gece Nöbeti’nin komutanı olarak giriyor. Bakalım nasıl çıkacak?


‘Kış yaklaşıyor!’ Game of Thrones’un yeni sezonu ABD yayınından bir gün sonra CNBC-e’de.

Haberin Devamı

Ek olarak fragmanda Daenerys’i Sör Jorah ve muhtelif diğer problemlerle muhatap olurken gördük. Bu sezon onun ve ejderhalarının yavaş yavaş ortama el koymasını bekliyoruz.

Haberin Devamı

İNENLER ÇIKANLAR

3 Adam: Program 7’inci sıraya kadar yükseldi. Bu sırada en büyük rakibi Okan Bayülgen’in ‘Dada Dadanista’sı geçen hafta 10’uncu sırada kaldı. (TV8, cumartesi)

Haberin Devamı

- Güzel Köylü: Uzun zamandır kimsenin yerinden kıpırdatamadığı ‘Güzel Köylü’ çarşamba akşamı zirveyi ilk kez Poyraz Karayel’e kaptırdı. (Star, çarşamba)

***

PROFESYONEL REALITY YARIŞMACISI SİNEM

İşte Benim Stilim’in yeni sezonunda tanıdık biri var: ‘Gelinim Olur musun Sinem.’ Sinem Umaş, 2004’te Ata ve annesi Semra Yücel’le klinik vakaya dönüşmüştü. O gazla önce albüm yaptı. ‘Öptün mü’ şarkısına klip çekti, sonra futbolcu sevgilisiyle butik açtı, şimdi de TV8 ekranında moda kariyerini kovalıyor. Birkaç sezona Survivor’da görmemiz yüksek ihtimal. (TV8, hafta içi hergün)

SİNEM'İN ŞAŞIRTAN DEĞİŞİMİ

KARDEŞ PAYI EKRANA VEDA EDİYOR

Televizyonun açık ara en komik dizisi ‘Kardeş Payı’, Star TV’nin tutarsız programlamasına kurban gitti. İkinci sezona kendi gününde (perşembe) başlayıp misler gibi reyting alırken, cumartesiye alındı. ‘Serçe Sarayı’nın kayırılmasına yenik düştü. Şimdi perşembeye dönse de toparlamasına izin verilmeyecek anlaşılan. ‘Kardeş Payı’ dört bölüm sonra veda ediyor.

Haberin Devamı

SES YARIŞMALARI NEDEN TUTMUYOR?

Star’ın ‘Ve Kazanan’ı 97’nci sırada erken final yapıyor, ATV’nin son yarışması ‘En Sevdiğim 3 Şarkı’ iki bölüm dayanabiliyor. Bu işin babası ‘American Idol’ bile ABD’de en kötü sezonunu geçirirken ses yarışmasında ısrar eden yapımcıları anlamak zor. Şimdi FOX TV de Sibel Can ve Sertab Erener’li jürisiyle ‘Sesi Çok Güzel’de şansını deneyecek. Çok acayip şeyler olmadığı sürece, birinin şöhret olmasını görmek için kimse 12 bölüm beklemek istemeyecek. Hâlâ inancınız varsa çarşamba akşamı bir göz atın.

BAKMADAN GEÇME!