Çağatay Ulusoy, ünlü moda devinin yeni gözdesi oldu

Güncelleme Tarihi:

Çağatay Ulusoy, ünlü moda devinin yeni gözdesi oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 19:47

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, kısa bir süre önce eğitimi için Los Angeles’a gitmişti. Ulusoy, burada dünyaca ünlü bir modaevinin dikkatini çekti. Peki; Çağatay Ulusoy kimdir? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Çağatay Ulusoy, eğitim için gittiği Los Angeles'ta kısa sürede dünyaca ünlü bir modaevinin dikkatini çekti. Modaevi yetkilileri Ulusoy'u, hem ünlü isimlerin de katıldığı bir partiye davet etti, hem de onunla anlaşma yapmak için yeşil ışık yaktı.

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, bir süredir hem oyunculuk, hem de dil eğitimi için Los Angeles'ta yaşıyor. Yurt dışında çevresini bir hayli genişleten Ulusoy, geçtiğimiz günlerde moda devi Dolce&Gabbana'nın verdiği özel pijama partisine katıldı.

Stefano Gabbana da kendi hesabından Ulusoy'un fotoğrafını paylaşıp DGMan yazdı. Ünlü modacı bununla da kalmadı; oyuncuyu Nisan ayı başında modaevinin Milano'daki moda haftasının ardından yapılacak özel kutlama partisine davet etti.

Defile sonrası partide Ulusoy, dünyaca ünlü yıldızlarla bir araya gelecek. Bu arada ünlü oyuncunun, moda firmasıyla Avrupa ve tüm dünya için yakında bir anlaşma yapabileceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Çağatay Ulusoy, ünlü moda devinin yeni gözdesi oldu

Çağatay Ulusoy kimdir?

Çağatay Ulusoy, 23 Eylül 1990 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri[3] bölümünde eğitim görmüş ve aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başlamıştır. Ayrıca, haftada 2 kez oyuncu Vahide Perçin ve yine kendisi gibi oyuncu olan eski eşi Altan Gördüm'ün sanat okulu Akademi 35 Buçuk'ta oyunculuk dersi almaktadır. İlk rolü 2011'de Show TV'de yayınlanan Adını Feriha Koydum dizisindeki Emir Sarrafoğlu karakteridir. Dizi 2 sezon sürmüştür. Diziye devam ederken 2011'de Anadolu Kartalları filminde de önemli bir rol oynamıştır. Filmde Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırmış ve bu rolüyle de büyük beğeni toplamıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!