Bu hafta hangi filmler vizyonda?

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta hangi filmler vizyonda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2016 11:25

22 Temmuz haftasında 1'i yerli toplamda 6 yeni film vizyona giriyor. Işıklar Sönünce, Kanlı Girdap, Hain, Doraemon: Taş Devri Macerası, Hatırla ve Amman Hocam 2 bu haftanın yeni filmleri.

Haberin Devamı

Hafta sonu en çok izlenen film listesini yabancı filmler domine ederken bu hafta vizyona giren yeni filmler gişe savaşına hazırlanıyor. Bu hafta Selma Ergeç, Selim Bayraktar, Natalie Burn ve Gianni Capaldi'nin başrolleri üstlendiği Kanlı Girdap haftanın tek yerli filmi oluyor. 2013 yılında gösterime giren ve beğeni kazanan Amman Hocam'ın devamı haftanın tek komedi filmi olurken Işıklar Sönünce, Hain, Doreamon: Taş Devri Macerası ve Hatırla filmi izleyicilerle buluşuyor.

IŞIKLAR SÖNÜNCE

Bu hafta hangi filmler vizyonda


Korku filmlerindeki ustalığıyla bilinen James Wan'ın yapımcı kimliğiyle yr aldığı Işıklar Sönünce bu haftanın en ürkütücü filmlerinden. Çekmiş olduğu kısa filmlerle dikkat çeken David F. Sandberg yönetmen koltuğunda otururken senaryo Eric Heisserer kaleminden çıkıyor. Teresa Palmer, Mario Bello, Billy Burke, Alexander DiPersia, Gabriel Bateman gibi isimlerin yer aldığı film, kardeşlerini esrarengiz olaylardan korumaya çalışan Rebecca'nın korku ve vahşet dolu hikayesini anlatıyor.

Haberin Devamı

KANLI GİRDAP

Bu hafta hangi filmler vizyonda


Selma Ergeç, Selim Bayraktar, Natalie Burn ve Gianni Capaldi gibi isimlerin başrollerini üstlendikleri Kanlı Girdap, Türkiye'ye belgesel çekmeye gelen Amerikalı John Gillespie ve arkadaşlarının yaşadıkları esrarengiz olayları anlatıyor. Loris Curci ve Barry Keating ikilisinin senaryosunu yazdığı filmin yönetmen koltuğunda Patricio Valladers oturuyor.

HAİN

Bu hafta hangi filmler vizyonda


Susanna White'ın kamera arkasına geçtiği yapım bu hafta ülkemizde vizyona giren filmler arasında yer alıyor. Amerikan-Fransız ortak yapımı Hain, Peter ve kız arkadaşı Gail'in bir anda Rusya ve Amerika arasında yaşanan güç savaşının ortasında kalmalarını anlatıyor. Filmde Ewan Mcgregor, Damian Lewis, Stellan Skarsgard, Naomie Harris ve Jeremy Northam yer alıyor.

Haberin Devamı

DOREAMON: TAŞ DEVRİ MACERASI

Bu hafta hangi filmler vizyonda

Daha çok küçük sinema tutkunlarına hitap eden Doreamon: Taş Devri Macerası, Doreamon ve Nobita'nın yeni maceralarını beyaz perdeye taşıyor. Çizgi filmin yönetmenliğini Tsutomu Shibayama üstleniyor.

HATIRLA

Bu hafta hangi filmler vizyonda


Almanya ve Kanada ortak yapımı Hatırla katıldığı bir çok festivalden ödüllerle döndü. Atom Egoyan'ın kemara kasına geçtiği film, hafıza sorunları yaşayan yaşlı bir adamın ölen karısına verdiği intikam sözünü gerçekleştirmek için işe koyulması üzerine ilerliyor. Filmde Christopher Plummer, Kim Roberts, Martin Landau, Amanda Smith gibi isimler yer alıyor.

Haberin Devamı

AMMAN HOCAM 2

Bu hafta hangi filmler vizyonda


2013 yılında gösterime giren Amman Hocam'ın devamı aynı ekiple maceralarına devam ediyor. Pierre-François Martin Laval'ın yönettiği filmde bu kez Fransa'nın en kötü öğretmenleri gizli görev için İngiltere'ye gider. Kraliyetin geleceğini sınıfın başarısı belirler. Bu filmde en iyi öğrenci, öğretmen hala kötü... Yönetmenin oyuncu kadrosunda da yer aldığı Amman Hocam 2'de Isabelle Nanty, Kev Adams, Didier Bourdon, Gia Weiss gibi isimler bir araya geliyor.

 

sinemajor.com tafaından hazırlanmıştır. 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!