Bu hafta hangi filmler vizyonda?

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta hangi filmler vizyonda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2016 10:56

2016 yılının ikinci vizyon haftasında yılın önemli filmleri gösterime giriyor. Bu hafta Quentin Tarantino'nun belalı filmi The Hateful Eight, Sylvester Stallone ve Michael B. Jordan'ın başrolde olduğu Creed: Efsanenin Doğuşu, Amman Hocam, Büyük Açık, Sevimli Tilki ve Joy filmleri izleyiciyle buluşuyor.

Haberin Devamı

Ocak ayının ikinci haftası sinema adına dolu dolu geçecek gibi görünüyor. Bu hafta ülkemiz sinema salonlarında Sylvester Stallone ve Michael B. Jordan'ın başrolde olduğu Creed: Efsanenin Doğuşu, Michael Lewis'in yazmış olduğu çok satan romandan romanından uyarlanan Büyük Açık, Quentin Tarantino'nun belalı western filmi The Hateful Eight vizyona giriyor. 2015'te vizyona giren Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2'de izleyici karşısına çıkan Jennifer Lawrence, bu hafta vizyona giren "Joy" ile başrolde. Küçük sinemaseverlerin beğeneceği Sevimli Tilki ve Amman Hocam bu haftanın yeni filmlerinden. 

THE HATEFUL EIGHT 

Bu hafta hangi filmler vizyonda

Haberin Devamı

Bu haftanın yeni vizyona giren filmlerinden olan The Hateful Eight, Quentin Tarantino'nun Zincirsiz'inden sonra ikinci western projesi oluyor. Yönetmenin belalısı olarak ilk dönemde gündemi çokca meşgul eden filmde Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Lason Leigh, Walton Goggins, Demian Bichir, Tim Roth gibi isimler yer alıyor. Müzikleri Oscar'da Onursal Ödül'e layık görülen Ennio Morricone tarafından yapılan The Hateful Eight, İç Savaş'ın ardından bir grup yabancının, tipiden kurtulmak için dağda bir konaklama yerine sığınması ve gizli bağımlılıkların hayatta kalmalarını tehdit ettiğini anlamalarını konu alıyor.

CREED: EFSANENİN DOĞUŞU

Bu hafta hangi filmler vizyonda

Rocky film serisinin spin-off projesi olan Creed: Efsanenin Doğuşu haftanın aksiyon soslu dram filmlerinden. Ryan Cooger yönetmenliğinde çekilen filmde Sylvester Stallone Rocky Balboa karakteriyle beyazperdeye geri dönerken Michael B. Jordan, Apollo Creed'in torunu Adonis Johnson karakterini canlandırıyor. Film, Apollo Creed'in kazandığı şampiyonluklardan elde edilen servetin sayesinde zengin bir ailede büyüyen ama bu hayatı reddederek boksör olma hayalleri kuran Adonis Johnson (Michael B. Jordan)'ın, onu yetiştirip şampiyon bir boksör olması için Rocky Balboa'nın peşine düşmesini anlatılıyor.

JOY

Haberin Devamı

Bu hafta hangi filmler vizyonda

David O. Russell'ın yönetmenliğini Annie Mumolo'nun senaryosunu yazdığı "Joy" bu haftanın yeni filmlerinden. Bu hafta vizyona giren filmin başrolünde daha önce Umut Işığım ve Düzenbaz filminde birlikte oynayan, yönetmenin joker üçlüsü; Jennifer Lawrence, Bradley Cooper ve Robert De Niro yer alıyor. Film, Amerikalı mucit Joy Mangano'nun hayatına odaklanıyor. Lawrence'ı Joy karakterinde izleyiciyle buluşurken, ailesinden kalan büyük bir şirketin başına geçen genç bir kızın zorluklarla baş ederek olgunlaşma ve patron olma yolunda yaşadığı olayları perdeye taşıyor.

BÜYÜK AÇIK

Bu hafta hangi filmler vizyonda

Haberin Devamı

Michael Lewis tarafından yazılan "The Big Short: Inside the Doomsday Machine" adlı kitaptan adapte edilen film yaşanmış gerçek bir hikayeyi perdeye taşıyor. Komedi filmlerindeki yönetmenlik performansıyla geçer not alan Adam McKay yönetmenliğinde çekilen filmin oyucu kadrosunda yıldız isimler var. Christian Bale, Ryan Gosling, Brad Pitt ve Steve Carell'ın başrolde olduğu filmde Melissa Leo, Marisa Tomei ve Max Greenfield yer alıyor. Film, sektör dışında olan dört kişinin büyük bankaların, medyanın ve hükumetin göz ardı ettiği, ekonominin küresel çöküşünü kendilerine yarara dönüştürmelerine odaklanıyor.

AMMAN HOCAM

Bu hafta hangi filmler vizyonda

Haberin Devamı

Haftanın eğlencesi bol filmlerinden olan Amman Hocam, Fransa'da 3,9 milyon izleyici tarafından seyredilerek önemli bir kitleyi elde etti. "Serial Teacher" serisinin ilk filmi olan Amman Hocam'ın yönetmen koltuğunda Pierre François Martin Laval oturuyor. Christian Clavier, Isabelle Nanty, Kev Adams ve François Morel'in yer aldığı film, bir lisenin kötü itibarını kurtarmaya çalışan öğretmen ve öğrencilerin eğlenceli hikayesini anlatıyor.

SEVİMLİ TİLKİ

Bu hafta hangi filmler vizyonda

Küçük sinemaseverlerin beğeneceği türden yapım olan Sevimli Tilki'nin yönetmenliğini Ge Shuiying üstleniyor. Seslendirme kadrosunda Ashley Bril, Anthony Lawson, Shannon Settlemyre, Matthew Warzel gibi isimlerin yer aldığı filmde, Havuç Şehri giden bir tilkinin bir tavşan ile tanışmasının ardından başından geçen macera dolu olaylara odaklanıyor.

Haberin Devamı

Bu hafta hangi filmler vizyonda
 tarafından hazırlanmıştır.

BAKMADAN GEÇME!