Blue Man Group İstanbul'da

Güncelleme Tarihi:

Blue Man Group İstanbulda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2018 11:19

İsmini, ekibin bizzat yarattığı mavi karakterden alan ve sahne şovuyla tüm dünyada bir fenomene dönüşen Blue Man Group, Zorlu PSM ve BKM işbirliğiyle İstanbul’a geldi.  13-25 Şubat tarihleri arasında Zorlu PSM’de izleyicilerle buluşacak Blue Man Group, şovlarının öncesinde eğlenceli bir İstanbul turuna çıktı. 

Haberin Devamı

 1991'den bu yana müzik, teknoloji ve komediyi bir araya getiren Blue Man Group, dünya turnesi ekibi ile İstanbul’da seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Mavi adamlar, Salı akşamı gerçekleşecek ilk şovları öncesinde eğlenceli bir İstanbul turuna çıktı. Eminönü Mısır Çarşısı’nda esnafla keyifli vakit geçirip onlara unutulmaz dakikalar yaşatan Blue Man Group, halkın yoğun ilgisini yanıtsız bırakmayarak onlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

Blue Man Group İstanbulda


Eminönü’nün ardından Galata Köprüsü üzerinden Karaköy’e geçen, tamamen maviye boyanmış adamlar, Blue Man Group; balıkçılarla, kafelerde oturan gençlerle, İstanbul’u gezen turistlerle vakit geçirdi. Büyüleyici İstanbul manzarasına eklenen bu mavi adamlar, görenlere şaşırtıcı anlar yaşattı.

Haberin Devamı

Blue Man Group İstanbulda

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!