Beyazıt Öztürk, Ulan İstanbul’da oynarsa... (Beyaz Show izle)

Güncelleme Tarihi:

Beyazıt Öztürk, Ulan İstanbul’da oynarsa... (Beyaz Show izle)
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2014 12:53

Beyaz, Nevizadeler’i programına konuk olarak çağırmak için yaşadıkları eve gider ve bu sırada Servet Abi’ye yakalanır. Servet Abi'nin verdiği nasihatleri can kulağıyla dinlemesine rağmen onun yaptığı eleştiriler moralini bozar. İşte o skeç...

Haberin Devamı

Beyaz Show yeni sezonunu dün akşam açtı. Kanal D’de ekranlara gelen Beyazıt Öztürk’ün sunduğu ilgiyle takip edilen talk Show programı “Beyaz Show” yenilen yüzüyle seyircisinin karşısına çıktı. Değişen dekoru ve jeneriğiyle de beğenilen Beyaz Show, yeni yayın döneminde de canlı olarak ekrana gelecek.

Dün akşam yayınlanan sezonun ilk programının konukları ise Bengü, Şebnem Bozoklu, Erkan Kolçak Köstendil ve Kaan Yıldırım’dı.

En beğenilen şarkılarını seslendiren Bengü, “Ulan İstanbul” dizisinin oyuncularıyla bir araya geldi. Şebnem Bozoklu, Erkan Kolçak Köstendil yani dizinin Yaren’i ile Karlos’u en sevilen şarkıları olan “Yanarım”ı canlı canlı söyleyerek seyircileri mest ettiler. Ayrıca diziyle ilgili merak edilenleri de yanıtladılar.

Beyazıt Öztürk, Ulan İstanbul’da oynarsa... (Beyaz Show izle)

Haberin Devamı

Yeni sezonda yepyeni skeçler ile de ekrana gelmeye hazır olan Beyazıt Öztürk, “Doğruları Söyleyen Adam” ile de beğeni kazandı. “Madem Benimle Evlenmeyecektin” skecinde ise bu sefer kendisi evliliği sürekli gündemde tutan bir adamın maceralarını sundu.

Stüdyodaki üniversitelilerin yeteneklerini, hem zekâlarını sergiledikleri “Klostrohobi” ve “Kağıt Dağıtma” köşelerinde de eğlenceli ve komik anlar yaşandı.

BAKMADAN GEÇME!