Beyaz Show izle 9 Ocak Cuma günkü konukları (Kanal D)

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Show izle 9 Ocak Cuma günkü konukları (Kanal D)
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2015 10:19

Candan Erçetin'in Beyaz'a yeni cevabı... İşte Beyaz Show'un bu haftaki konukları. Esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle Beyaz Show'da sürpriz konuklar var. Kanal D'nin sevilen programı Beyaz Show'a 9 Ocak'ta kimler geliyor? Kanal D'de canlı olarak izlenebilecek olan Beyaz Show yine bol kahkaha vaat ediyor. Beyaz Show'un geçmiş bölümlerini Kanal D canlı yayını haberin devamından izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Bugün günlerden Beyaz Show! Candan Erçetin resmi Twitter hesabından "Beyaz'a karşı kadın dayanışması. Cevabımız bu akşam yayın sırasında Beyaz Show'a gönderilecek... " şeklinde tweet attı. Candan Erçetin'in Beyaz'a vereceği cevap merakla bekleniyor.

Kanal D ekranlarının sevilen Talk-Show programı Beyaz Show'un bu haftaki konukları belli oldu... Beyaz Show 9 Ocak 2015 Cuma akşamı ünlü konuklarıyla canlıyayında ekranda olacak. Beyaz Show’un bu haftaki ünlü konukları belli oldu. Yılbaşı nedeniyle ekrana ara veren Beyazıt Öztürk’ün sunduğu Beyaz Show bu hafta yeniden ekranlarda olacak. Beyaz Show’un bu Cuma gecesi konukları ise son filmi Mucize’yle gündemde olan Mahsun Kırmızıgül ve filmin başrol oyuncusu Talat Bulut ile oyuncu Metin Yıldız, Erdem Yener, Büşra Pekin ve ünlü şarkıcı Göksel olacak.

Haberin Devamı

Yeni sezonda yepyeni skeçler ile de ekrana gelmeye hazır olan Beyazıt Öztürk, “Doğruları Söyleyen Adam” ile de beğeni kazanacak. “Madem Benimle Evlenmeyecektin” skecinde ise bu sefer kendisi evliliği sürekli gündemde tutan bir adamın maceraları sunulacak.

BEYAZ SHOW - 9 OCAK CUMA GECESİ KONUKLARI

Haberin Devamı

Stüdyodaki üniversitelilerin yeteneklerini, hem zekâlarını sergiledikleri “Klostrohobi” ve “Kağıt Dağıtma” köşelerinde de eğlenceli ve komik anlar vaat ediyor.

KANAL D CANLI YAYIN İZLE

BEYAZ SHOW TÜM BÖLÜMLER

Beyazıt Öztürk’ün, Yeşilçam klasikleri; “Hababam Sınıfı”, “Köyden İndim Şehre” ve “Gülen Gözler” filmlerinin unutulmaz sahnelerinde yer alarak “Beyaz Show”un yeni sezona başlama tarihini duyurduğu tanıtımlar büyük ilgi ve beğeni gördü.

Mucize ekibi ve Göksel hayranları Twitter hesaplarından Beyaz Show'a konuk olacaklarını işte böyle duyurdu.

Beyaz Show izle 9 Ocak Cuma günkü konukları (Kanal D)

Beyaz Show izle 9 Ocak Cuma günkü konukları (Kanal D)

BAKMADAN GEÇME!