Beyaz Show izle 16 Ocak Cuma günü Erdal Bakkal geliyor!

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Show izle 16 Ocak Cuma günü Erdal Bakkal geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2015 11:53

Beyaz Show bu haftaki konukları belli oldu. Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle “Beyaz Show” Beyaz Show'da sürpriz konuklar var. Beyaz Show izleyicileri hem sohbete hem de şarkılara doyacak. İşte 16 Ocak Cuma gününün konukları...

Haberin Devamı

Beyaz Show 16 Ocak 2015 Cuma akşamı ünlü konuklarıyla canlı yayında ekranda olacak. Beyaz Show’un bu haftaki ünlü konukları belli oldu. Kanal D ekranlarının sevilen Talk-Show programı Beyaz Show'un bu haftaki konukları belli oldu...

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı “Beyaz Show”a bu hafta; Çalsın Sazlar filminin oyuncuları Engin Hepileri, Belçim Bilgin, Caner Cindoruk, Polis Akademisi Alaturka filmi ile Yolanthe Sneijder Cabau, Bana Masal Anlatma filmiyle Hande Doğandemir, Cengiz Bozkurt, sahnelerin sevilen ismi Altay ve yepyeni albümü ile Funda Arar gelecek.

Beyaz Show izle 16 Ocak Cuma günü Erdal Bakkal geliyor

Haberin Devamı

Yeni sezonda yepyeni skeçler ile de ekrana gelmeye hazır olan Beyazıt Öztürk, “Doğruları Söyleyen Adam” ile de beğeni kazanacak. “Madem Benimle Evlenmeyecektin” skecinde ise bu sefer kendisi evliliği sürekli gündemde tutan bir adamın maceraları sunulacak.

KANAL D CANLI YAYIN İZLE

BEYAZ SHOW TÜM BÖLÜMLER

BEYAZ SHOW’UN 16 OCAK CUMA GÜNKÜ KONUKLARI KİMLER?

Haberin Devamı

Stüdyodaki üniversitelilerin yeteneklerini, hem zekâlarını sergiledikleri “Klostrohobi” ve “Kağıt Dağıtma” köşelerinde de eğlenceli ve komik anlar vaat ediyor. Beyazıt Öztürk’ün, Yeşilçam klasikleri; “Hababam Sınıfı”, “Köyden İndim Şehre” ve “Gülen Gözler” filmlerinin unutulmaz sahnelerinde yer alarak “Beyaz Show”un yeni sezona başlama tarihini duyurduğu tanıtımlar büyük ilgi ve beğeni gördü.

BAKMADAN GEÇME!