Beyaz Karanfil final bölümü izle yeni bölüm özeti (27 Kasım Perşembe)

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Karanfil final bölümü izle yeni bölüm özeti (27 Kasım Perşembe)
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2014 16:23

Beyaz Karanfil'in 27 Kasım perşembe akşamı ATV'de yayınlanacak final bölümünün fragmanı yayınlandı. Saat 20.00'da ekrana gelecek olan yeni bölüm yine aksiyon dolu. İşte, Kenan Çoban, Hakan Boyav ve Ali Sürmeli'nin başrollerini oynadığı dizinin 6. yeni bölümü fragmanı.

Haberin Devamı

Beyaz Karanfil ve Diğer Yarım dizileri bu hafta son kez ekrana gelerek final yapacaklar. Ratinglerde istenilen başarıyı yakalayamadığı için yayından kaldırılan Beyaz Karanfil Ekim ayında yayın hayatına başlamıştı.

Mallarını çalanların peşine düşen Burhan emniyetteki muhbirini kullanarak Salih'e ulaşır...

Zülfü ile Salih malları ne yapacakları konusunda kararsızlardır. Zülfü malların bir kısmını kullanarak Burhan'a ağır bir darbe vurmanın peşindedir. Zülfü yeni bir plan devreye sokuyor ancak Burhan'ın uyuşturucularını ele geçiren Zülfü ve Salih'i bir sürpriz bekliyor. Burhan'ı can evinden vurmak isteyen Zülfü deşifre olacak mı?

Kurtlar Vadisi Pusu’da yıllarca canlandırdığı Abdülhey karakterine elveda diyerek bu sezon yayın hayatına başlayan Ali Sürmeli’li, Hakan Boyav’lı Beyaz Karanfil dizisinde başrol oynamaya başlayan Kenan Çoban 11 yıl sonra yeni bir rol ile seyircinin karşısına çıktı.

Haberin Devamı

Beyaz Karanfil final bölümü izle yeni bölüm özeti (27 Kasım Perşembe)

BEYAZ KARANFİL DİZİSİ OYUNCULARI
Vadisi dizisinden geçtiğimiz haftalarda ayrılan ve Kara karakterini canlandıran Hakan Boyav bu yıl Beyaz Karanfil dizisinde gözü pek narkotik şube komiseri Salih’i canlandırıyor.-

Kenan Çoban, Hakan Boyav, Ali Sürmeli, Erdem Ergüney, Çağlar Ertuğrul, Okan Turan, Fatih Dönmez, Veda Yurtsever İpek, Eda Özel, Tolga Evren, Ali Başar, Ferda Işıl, Sezer Arıçay, Oya Unustası, Begüm Yılmaz, Seda Demir, İmer Özgün, Cem Aksal, Emre Ozan

Kurtlar Vadisi’ni zirveye taşıyan eski senaristleri Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan’la el sıkışan Çoban, Eylül ayında başlayan dizide uyuşturucu satıcılarına karşı mücadele ediyor. Baran Özçaylan’ın yönettiği diziyi Cüneyt Aysan ve Volkan Sümbül kaleme alıyor.

BEYAZ KARANFİL 6. BÖLÜM FRAGMANI – 27 KASIM PERŞEMBE


Yayın Tarihi: 27 Kasım 2014 / Perşembe

Yayın Saati: 20.00

Yapımcı: Fark Film

Yönetmen: Baran Özçaylan

Senaryo: Cüneyt Aysan / Bahadır Özdener

BAKMADAN GEÇME!