Beni Böyle Sev 69 bölüm: Ayşem hayal kırıklığına uğrar

Güncelleme Tarihi:

Beni Böyle Sev 69 bölüm: Ayşem hayal kırıklığına uğrar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2014 16:20

TRT’nin sevilen dizisi Beni Böyle Sev bu akşam 69. bölümü ile ekranlara gelecek. Ömer’in Ayşem’den isteği, Ayşem’i hayal kırıklığına uğratmıştır.

Haberin Devamı

Bu akşam saat 19:55’te TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Beni Böyle Sev yeni bölümüyle yine izleyenleri ekranlarının başına kilitleyecek.

Ömer istediği şey ile Ayşem’i oldukça hayal kırıklığına uğratmıştır. Ayşem’in Ömer’e olan tepkisi ne olacak, oldukça merak ediliyor. Ayşem, Ömer’in onun Melda’dan özür dilemesini istemesi ve emreder gibi konuşmasından dolayı rahatsız olmuştur. Ayşem haklı olduğuna tamamen inanmaktadır ve bu yüzden de Melda’dan özür dilemek istememektedir. Melda ise mağdur rolünü iyi bir şekilde yaptığı için Ömer’in desteğini kazanmayı başarır.

BENİ BÖYLE SEV 69. BÖLÜM CANLI YAYIN BAĞLANTISI

Tarık’ın tüm ilgisi Zeyno’ya kaymaya başlamıştır. Tarık derste de onun ilgisini çekmek için her şeyi yapmaya başlar fakat Tolga bu durumdan rahatsız olmaya başlamıştır. Mazhar, Ömer ile Ayşem’in aşklarını idol olarak alır. Bu nedenle de onların ilişkilerinde bir sorun olmaması için elinden geleni yapar.

Haberin Devamı

Haluk ise onun bu özverili davranışı karşısında şaşırıp kalır. Reyhan ise Sevinç’in arkadaş olma çalışmaları karşısında rahatsız olmaya başlamıştır. Fahriye, Mazhar’a karşı öfkeyle bakmaktadır fakat geçmişle ilgili farklı yaklaşımları onun bu düşüncesini değiştirmeye başlamıştır ve ilk kez Mazhar’ı haklı bulur.

Zeyno, Tolga’ya teşekkür borçlu olduğunu düşünmektedir ve Seval’e yardım için eve gitmiştir. Ancak Zeyno hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşır. Seval ona çok sert çıkışmıştır. Tolga bu durum karşısında ne yapacağını şaşırmıştır.

Nail etrafına duvarlar örmüştür ve Eda bunları yıkmayı başaramamıştır. Eda, tüm gemileri yakmaya karar verir. Bu olaylar sırasında Menteş yine ortaya çıkar ve Nail’i delirtmeyi başarır. Ortalığı sakinleştirmek ise Ayşem’e kalmıştır. Bunun için Melda’yla konuşmaya giden Ayşem hiç beklemediği bir manzarayla karşı karşıya kalır. Mazhar tüm sorunları çözecek bir yol bulmuştur ve Mazhar’ın karşına çıkar; ancak Mazhar onun da hayatını allak bullak etmeyi başarır.

BAKMADAN GEÇME!