B!P ikinci yaşını Roxy'de müzikle kutluyor

Güncelleme Tarihi:

BP ikinci yaşını  Roxyde müzikle kutluyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2014 12:56

2012 yılında Yalçın Birol tarafından Karnaval Radyoları'ndan Zeplin'de bir radyo programı olarak başlayan B!P, ikinci yaşını 19 Kasım Çarşamba akşamı Roxy'de kutluyor.

Haberin Devamı

B!P, Yalçın Birol tarafından 2012 yılında Karnaval Radyolarından Zeplin’de bir radyo programı projesi olarak başladı. Müzisyenlerin başlarından geçen ve pek dile getirilmeyen anılarının konuşulduğu, kimseye hakaret etmeden dozunda eleştirilerin yapıldığı, kendini kuşatılmış hisseden herkese açık sansürsüz bir program olarak düşünülen B!P ikinci yaşını Roxy'de kultluyor.

BP ikinci yaşını  Roxyde müzikle kutluyor

Güntaç Özdemir

Programda konuklarla sohbet edilirken performanslar profesyonel ekip tarafından videoya çekiliyor, montajlanıyor, şarkıların tamamı kanal kayıt olarak kaydediliyor, mastering ve mixing’i yapılarak Zeplin’de ve Karnaval.com’da yayınlanıyor. Müzisyenlerin biyografileri oluşturuluyor ve Karnaval aracılığıyla dinleyicilere ulaştırılıyor. Bu yönüyle B!P son dönem içerisinde ülkemizde Türkiyedeki en geniş bağımsız müzik video arşivine sahip...

Haberin Devamı

BU PROGRAM İÇİN ALBÜMÜNÜZÜN OLMASINA GEREK YOK

BP ikinci yaşını  Roxyde müzikle kutluyor

Yüzyüzeyken Konuşuruz ve Yalçın Birol (ortada)

B!P'e bu zamana kadar Ars Longa, Can Gox, Candan Tezel, Melis Danişmend, Meriva, Peygamber Vitesi, Biz, RaShit, Son Feci Bisiklet, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Yok Öyle Kararlı Şeyler, The Away Days, Güntaç Özdemir, Adamlar, Bilge Kösebalaban ve Eni Vici Vokke, TNK ve Gece gibi pek çok müzisyen ve grup konuk oldu.

BP ikinci yaşını  Roxyde müzikle kutluyor

Can Gox

Programın esas adamı ve gecenin sunucusu Yalçın Birol şöyle anlatıyor: 'Pek alışık olmadığınız bir gece olacak …Bu sefer sahnedekiler ve izleyiciler diye bir şey olmayacak… Müziğine bu coğrafyanın tadını tuzunu biberini katanlar, rakı-balık-indie'den zevk alanlar ve müziğini konuşturan herkese açık samimi bir gece! Plan yapmıyoruz ama konukların performanslarına yer vereceğiz elbet, dileyen muhabbete dalsın iki lafın belini kırsın bol sohbet ortamı yaratsın dileyen müziğin tadına baksın' diyor. Ve ekliyor: 'Sevdiklerimizden çok nefret ettiklerimiz ve neden ve niçinlerini konuşturan B!P’e konuk olmak için albümünüzün olması, sahneye çıkmanız veya deneyiminiz olması gerekmiyor.Sizden istenen müzikle haşır neşir ve kendinize ait şarkılarınızın olması ve tabiki sohbeti seviyor olmanız yeterli..'

Haberin Devamı

ROXY'DE KİMLER OLACAK?

BP ikinci yaşını  Roxyde müzikle kutluyor

Roxy'deki kutlamaya giriş ücretsiz. Ancak giriş yapabilmeniz için etkinliğin Facebook'taki listesine adınızı yazdırmanız gerekiyor. Geceye katılması kesinleşen isimler arasında; Yedinci Ev, Bilge Kosebalaban ve Enivecivokke, Elçin Orçun, Yok Öyle Kararlı Şeyler, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Levent Özer, Meluses Adamlar, Can Oflaz ve Merve Özçubukçuoğlu var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!