Aşkın Kanunu yeni bölüm TRT 1 izle | Bonzaiye savaş açtı

Güncelleme Tarihi:

Aşkın Kanunu yeni bölüm TRT 1 izle | Bonzaiye savaş açtı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2014 11:48

8 Aralık akşamı 22.30'da 5. bölümüyle ekrana gelecek olan Aşkın Kanunu'nda, Bonzai adlı uyuşturucu maddenin kullanımından doğan zararlara dikkat çekilecek. Çetin ve İpek bu maddeyi satan çeteleri durdurmak için amansız bir savaş verecekler.

Haberin Devamı

Çetin, İpek’in Vedat’ın hastalanan kızının yardımına gitmesi yüzünden rahatsızlık duyar. Yoksa İpek’in geçmişinde ondan sakladığı sırları mı vardır?Yapımını TMC, yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği, pazartesi akşamları TRT1'de ekrana gelen 'Aşkın Kanunu' adlı dizinin başrollerini Ceyda Düvenci ve Mustafa Üstündağ üstleniyor.

AŞKIN KANUNU 5. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çetin ve İpek’in biriktirdiği ev parasını, spor salonu açmak için alan Metin, suçluluk duymaktadır. Bu bölümde akademik spor hocamız, yeni bir atak yaparak zumba derslerine başlıyor. Zayıflamak isteyen izleyicileri, neşelerini yerine getirecek dersler bekliyor.

Metin ve Sevdiye’nin aşkı dolu dizgin devam ederken Hasan duruma uyunacak mı? Nazlı hamile olduğunu nihayet açıklayınca geçim sıkıntısı dertlerini bir an için unutan Hasan’ın sevinci mahallede yankılanırken, boşanmakta kararlı Çetin ve İpek’i hüzün sarar.

Haberin Devamı

TRT 1 - AŞKIN KANUNU 5. BÖLÜM FRAGMANI / 8 ARALIK PAZARTESİ

Aşkın Kanunu'nun yönetmeni Çağatay Tosun'un özel olarak hazırladığı video da Bonzai kullanımından doğan zararlara vurgu yapıyor. Yapımını TMC’nin yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği “Aşkın Kanunu”, yayın hayatına 10 Kasım’da Saat 19.55'te TRT1’de başladı.

Ceyda Düvenci’nin romantik bir kadın olmanın yanı sıra akıllı ve hırslı bir polis olan İpek’i canlandırdığı dizide, Mustafa Üstündağ ise dürüst, yufka yürekli, sözünün eri bir adamı, Yankesicilik ve Dolandırıcılık bürosunda komiser olan Çetin’i oynuyor. Dizinin senaryosu ise Sema Ali Erol ve Gülden Çakır’a ait.


Aşkın Kanunu yeni bölüm TRT 1 izle | Bonzaiye savaş açtı

AŞKIN KANUNU DİZSİ OYUNCU KADROSU

Recep Yener, Gökçen Gökçebağ, Ayşenur Yazıcı, Kerem Atabeyoğlu, Serkan Altunorak, Bülent Şakrak, Beste Bereket, Öznur Serçeler, Bekir Çiçekdemir, Yağmur Kaşifoğlu, İdil Yener, Tuğçe Kumral, Çağrı Şensoy, Kaan Turgut, Sina Özer, Gözde Mutluer, Yusuf Taha Tan ve Ayten Uncuoğlu

BAKMADAN GEÇME!