Armut dibine düşer…

Güncelleme Tarihi:

Armut dibine düşer…
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2018 16:15

Oyuncu ve milli sporcu Cengiz Güçlü’nün oğlu Ziya Efe Güçlü, babası gibi spordaki başarılarıyla dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Buz Hokeyi Genç Takımı’nda oynayan Ziya Efe Güçlü 10 yıl önce buz hokeyi sporuna merak salarak bu spora başlamış.

Genç oyuncu “Bu sporu gerçekten çok seviyorum. Antremanlarımı hiç aksatmadan düzenli olarak yapıyorum. Buz hokeyi zor bir spor olsa da keyifle yaptığım bir spor dalı… İleride Milli takıma seçilerek bu spor dalında ülkemin başarısı için elimden geleni yapmak en büyük idealim. Genç yaştaki herkese bu sporu tavsiye ediyorum.” diyor.

Aynı zamanda bir süre önce aramızdan ayrılan Türk Sineması’nın nam-ı diğer Pilot Ziya lakaplı oyuncusu Ziya Güçlü’nün torunu olan Ziya Efe Güçlü ve yine usta sinema oyuncusu Süheyl Eğriboz’un torunu Enes Demir, İstanbul Büyükşehir Belediyesi buz hokeyi takımında birlikte ter döküyorlar.

Haberin Devamı

Armut dibine düşer…

Kerem Sezer, Burak Furkan Yıldırım, Kemal Can Aydın, Ziya Efe Güçlü, Tolga Turna, Enes Arda Özkan, Mehmet Melih Ülgen, Bedirhan Yeterler, Deniz Kızıltoprak, Yusuf Efe İşleyen, Ferat Yiğit Çelik, Ozan Göz, Armağan Ali Atkın, Tunç Tunçer, Enes Demir, Abdullah Suat Kanat, Ata Akınç, Arif Eren Şahin, Zafer Şerik, Çağan Ege Odabaş, Yusuf Günaydın, Taha Yağız Yılmaz, Mehmet Ayberk Karadağ, Buz Hokeyi Koçları Cengiz Gök Barış, Çoşkun Özkan Dereli

BAKMADAN GEÇME!