Arash Labaf Antalya'da hayranlarıyla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Arash Labaf Antalyada hayranlarıyla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 09:43

İranlı şarkıcı Arash Labaf, konser vermek için geldiği Antalya’da bir alışveriş merkezinde düzenlenen etkinlik hayranları ile bir araya geldi. Peki; Arash Labaf kimdir? İşte detaylar…

Haberin Devamı

İranlı şarkıcı Arash Labaf,  Antalya'da bir alışveriş merkezinde hayranlarıyla buluştu. Nevruz Bayramı kapsamında  Antalya'ya gelen İranlı turistlere konser vermek için kentte bulunan Arash Labaf, bir alışveriş merkezinde düzenlenen etkinlikte hayranlarıyla buluştu.

İranlı ve Azerbaycanlı turistlerin ilgi gösterdiği programda Labaf, sevenleriyle özçekim yaptı ve fotoğraf imzaladı. 2009 Eurovision Şarkı Yarışması'nda  Azerbaycan'ı Aysel ile "Always" şarkısıyla temsil eden Labaf,  Antalya'nın kendisi için özel olduğunu ve kenti çok sevdiğini söyledi.

Arash Labaf kimdir

Arash Labaf kimdir?

Arash Labaf, 23 Nisan 1977 yılında Tarhan’da dünyaya geldi. Arash, ailesiyle birlikte on yaşındayken İsveç'e yerleştiler. BBC Farsça Televizyonu'yla yapılan bir söyleşide annesinin Şiraz, babasının İsfahan şehrinden olduğunu söylemiştir. Ayrıca 2009 Eurovision Şarkı Yarışması için verilen ropörtjlarda babasının dede tarafından İran Azerisi olduğunu belirtmiştir. Turnede olmadığı zamanlarda Malmö'de yaşamaktadır ve burayı memleketi olarak görmektedir. Kendisinden küçük iki erkek kardeşi vardır, Ashkan Labaf doktor, Arsalan Labaf ise avukattır. 28 Mart 2011'de nişanlısı Behnaz Ansari ile Dubai'de evlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!