Ammar 2: Cin İstilası 17 Haziran'da vizyonda!

Güncelleme Tarihi:

Ammar 2: Cin İstilası 17 Haziranda vizyonda
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 17:18

Ammar: Cin İstilası 2014 yapım Ammar: Cin Tarikatı filminin devam filmi olarak karşımıza çıkıyor. Türkiye’de ilk defa Hollywood animasyon teknikleri kullanılarak çekilen Ammar: Cin İstilası 17 Haziran’da Hollanda, Fransa ve Türkiye’de aynı anda sinemaseverler ile buluşacak.

Haberin Devamı

Filminin senaryosu Özgür Bakar ve Alper Kıvılcım tarafından kaleme alınırken, yönetmenliğini Özgür Bakar üstleniyor. Filmde gazetecilik bölümü okuyan bir grup genç Feride ve Mustafa’nın şüpheli ölümünü araştırmak üzere bir belgesel hazırlamaya karar verirler.

Olaya karışan gerçek kişilerle irtibata geçip Fransa, Hollanda ve Belçika’ya kadar gidip araştırmalarını tamamladıktan sonra son olarak Sivas’ta gerçek izlere ulaşırlar. Polisin bile kapattığı dosyanın Cinlerle bağlantılı olduğuna kesin olarak emin olurlar.  

Ammar 2: Cin İstilası 17 Haziranda vizyonda

Filmin kadrosunda Cem Aksakal, Özlem Polat, Balamir Emren, Buse Popara, Ali İnan, Buse Narcı, Rudy Vidal Frendo, Doue Serge ve Christy Taner gibi oyuncular bulunmakta ve 17 Haziranda sinemaseverler ile buluşacak.

Haberin Devamı

Ammar Cin İstilası özeti

Ammar: Cin Tarikatı'nda 2009 yılında Emniyet tarafından bulunan bir kasetin izlenmesiyle kurgulanmıştı. Ammar 2: Cin İstilası’nda ise bu kaset, gazetecilik bölümü okuyan bir grup genç Feride ve Mustafa'nın şüpheli ölümünü araştırmak üzere bir belgesel hazırlamaya karar verirler. Olaya karışmış gerçek kişilerle görüşüp Fransa, Hollanda, Belçika’ya kadar gidip araştırmalarını tamamladıktan sonra son olarak Sivas’ta gerçek izlere ulaşırlar. Polisin kapattığı dosyanın cinlerle bağlantılı olduğuna kesin olarak inanırlar ve dehşet verici olayları tüm gerçekliği ile kaydetmiş olurlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!