Alis Harikalar Diyarında filminin 2.si geliyor

Güncelleme Tarihi:

Alis Harikalar Diyarında filminin 2.si geliyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2016 10:41

Yakın tarihte vizyona girecek olan filmin yen içerikleri paylaşılmaya devam ediliyor. Johnny Depp'in başrolde yer aldığı Alice Through the Looking Glass(Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden)'tan yeni fragman yayınlandı.

Haberin Devamı

2010 yapımı Alis Harikalar Diyarında (Alice in Wonderland)'nın devamı olarak vizyona girmesi beklenen Alice Through the Looking Glass filmine ait yeni içerikler ortaya çıkmaya devam ediyor. Eski kadronun yeniden bir araya geldiği filmin yeni bir fragmanı yayınlandı.

ESKİ KADRO YENİDEN BİR ARADA

Tim Burton'ın yönetmenliğini üstlendiği 2010 yapımı Alice in Wonderland'ın devamında oyuncu kadrosu büyük oranla korunmuş gibi görünüyor. Johnny Depp, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Mia Wasikowska gibi isimlerin rollerine geri döndüğü Alice Through the Looking Glass filminde Sasha Baron Cohen yer alıyor. Film, yakın zamanda hayatını kaybeden Alan Rickman'ı izleyeceğimiz son proje oluyor.

 

 

Haberin Devamı

ALICE THROUGH THE LOOKING GLASS, 27 MAYIS'TA VİZYONDA!

Bu yılın merak edilen devam filmlerinen olan Alice Through the Looking Glass ülkemiz sinema salonlarında Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden ismiyle vizyona girecek. Filmin konusu ise şu şekilde: Alice harikalar diyarında gözlerini açtığında, diyarı yok etmek isteyen Zaman Lordu'nu al aşağı edebilecek tek şey büyülü asadır. Alice büyülü asayı bulmak için gizemli bir evrene doğru yolculuk yapmak zorundadır. Alice, arkadaşlarının yardımıyla kötülüğü ortadan kaldırmaya çalışacak ve Kupa Kraliçesi'ni tekrar tahta geçirecektir.

 

Haberin Devamı

sinemajor.com Tarafından hazırlanmıştır.

BAKMADAN GEÇME!