AC/DC'nin turne solisti Axl Rose oldu

Güncelleme Tarihi:

AC/DCnin turne solisti Axl Rose oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2016 10:15

Avustralyalı ünlü rock grubu AC/DC, solistleri Brian Johson'un yaşadığı duyma kaybı nedeniyle ABD turnelerini iptal etmişti. Grubun, yılın geri kalanı için organize edilmiş diğer konserlerine Guns N' Roses solisti Axl Rose'la birlikte devam edilmesine karar verildi.

Haberin Devamı

AC/DC hayranlarının merakla beklediği Rock Or Bust World Tour kapsamında gerçekleşecek konserlerde, grupla birlikte kimin sahnede olacağı bir süredir muallaktaydı. Brian Johnson’ın kalıcı duyma bozukluğu riskine istinaden yer alamayacağı konserlerde, yerine şu sıralar kendi konserleriyle de oldukça meşgul olan Guns’n Roses vokalisti Axl Rose yer alacak.

 

JOHNSON'A 'TURNEYİ HEMEN İPTAL ET' UYARISI GELMİŞTİ 

AC/DCnin turne solisti Axl Rose oldu

 

Yaptıkları açıklamada Johnson’a bugüne kadarki emekleri için teşekkür eden grup, ünlü müzisyenin sağlığını düşünerek böyle bir karar verdiklerini de söyledi. Axl Rose ile mayıs ayından itibaren konser verecek olan AC/DC’nin konser takviminde Lizbon, Seville, Marsilya, Prag, Londra, Hamburg ve birçok Avrupa şehri yer alıyor.

Haberin Devamı

1980'den bu yana AC/DC'nin solisti olan 68 yaşındaki Brian Johnson'a doktorları 'Turneyi hemen iptal etmezsen sağır olabilirsin' demişti. Bunun üzerine AC/DC ABD turnesini iptal etmek zorunda kalmıştı. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!