2016'da kaçırmamanız gereken 7 fantastik film

Güncelleme Tarihi:

2016da kaçırmamanız gereken 7 fantastik film
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2016 13:48

2015 yılında birbirinden önemli filmler izleyici karşısına çıkmıştı. Bu yıl da kalite kokan yapımlar sinemaseverlerle buluşmayı bekliyor. Sizler için 2016 yılında kaçırmamanız gereken 7 fantastik filmi bir araya getirdik.

Haberin Devamı

2016 yılını neredeyse yarıladık. Geçtiğimiz yıl sinema adına önemli filmlerle karşılaşırken bu yıl da durum pek farklı görünmüyor. Birbirinden önemli filmler izleyicilerin karşısına çıkıyor ve çıkmaya hazırlanıyor. Gişe canavarları Batman v Superman: Adaletin Şafağı, Avcı: Kış Savaşı, Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı, X-Men: Apocalypse, Alice Harikalar Diyarında 2: Aynanın İçinden izleyicilerin karşısına çıktı. Ama bir bu kadar da gelecek aylarda vizyona girecek fantastik filmler yer alıyor listede. Sizler için 2016 yılında kaçırmamanız gereken 7 fantastik filmi bir araya getirdik.

 

1. WARCRAFT

2016da kaçırmamanız gereken 7 fantastik film

Haberin Devamı

Türkiye vizyon tarihi: 3 Haziran

Haziran ayının ilk haftasında vizyona girecek olan Warcraft, oyun tutkunlarının yakından tanıdığı World of Warcraft oyunundan beyaz perdeye aktarılıyor. Duncan Jones'un yönetmen koltuğunda oturduğu film, insanlar ve orkların karşı karşıya gelmesini konu alıyor. Karşı karşıya gelen iki ırk ailelerini ve halklarını koruyup ülkelerinin kaderini belirlemek için savaşıyor. Filmde Travis Fimmel, Clancy Brown, Robert Kazinsky gibi isimler yer alıyor.

 

2. THE BFG

2016da kaçırmamanız gereken 7 fantastik film

Türkiye vizyon tarihi: 1 Temmuz

Oscar Ödüllü yönetmen Steven Spielberg'in kamera arkasına geçtiği fantastik film, Roland Dahl tarafından yazılan The Big Friendly Giant (The BFG) adlı kitaptan sinemaya uyarlanıyor. Mark Rylance, Ruby Barnhill, Peneope Wilton, Rebecca Hall, Bill Hader, Jemaine Clement gibi isimlerin yer aldığı film, devler ülkesini ziyaret eden Sophie'nin fantastik hikayesini anlatıyor.

 

3. SUICIDE SQUAT - İNTİHAR TİMİ

2016da kaçırmamanız gereken 7 fantastik film

Haberin Devamı

Türkiye vizyon tarihi: 12 Ağustos

Sinemanın en çok dikkat çeken ve beklenen filmleri arasında yer alan Suicide Squat, DC evreninin kötülerini bir araya getiriyor. Will Smith, Joel Kinnaman, Margot Robbie, Jai Courtney, Cara Delevingne, Karen Fukuhara, Jared Leto, Ben Affleck gibi isimlerin yer aldığı filmi David Ayer yazıp yönetiyor. 

 

4. MISS PEREGRINE'S HOME FOR PECULIAR CHILDREN - BAYAN PEREGRİNE'NİN TUHAF ÇOCUKLARI

2016da kaçırmamanız gereken 7 fantastik film

Türkiye vizyon tarihi: 30 Eylül

Beterböcek, Batman, Makas Eller ve Hayalet Süvari gibi efsaneleri çeken Tim Burton, eski günlerini aratmayacak bir yapım için kamera arkasına geçti. Sinemanın tanınmış isimlerini bir araya getiren Bayan Peregrine'nin Tuhaf Çocukları, Ransom Riggs'in yazmış olduğu aynı adlı romandan uyarlanıyor. Film, Avusturalya'da gizemli bir adada dış dünyadan kopuk bir şekilde yaşayan özel yetenekli, tuhaf çocuklara odaklanıyor. 

 

Haberin Devamı

5. DOCTOR STRANGE - DOKTOR STRANGE

2016da kaçırmamanız gereken 7 fantastik film

Türkiye vizyon tarihi:  4 Kasım

Bu yılın en çok beklenen filmlerinden biri Doctor Strange. 12 Yıllık Esaret, The Imitation Game, Bilinmeze Doğru: Star Trek filmlerinde izlediğimiz Benedict Cumberbatch'in başrolde olduğu filmde önemli isimler yer alıyor. Chiwetel Ejiofor, Tilda Swinton, Rachel McAdams, Michael Stuhlbarg, Scott Adkins gibi isimlerin yer aldığı filmin yönetmenliğini Scott Derrickson üstleniyor. Film, başarılı olduğu kadar kibirli de olan doktor Stephen Strange'in hayatına ve nasıl süper kahramana dönüştüğünü anlatacak.

 

6. FANTASTIC BEASTS AND WHERE TO FIND THEM - FANTASTİK CANAVARLAR NELERDİR, NEREDE BULUNURLAR?

Haberin Devamı

2016da kaçırmamanız gereken 7 fantastik film

Türkiye vizyon tarihi: 18 Kasım

Harry Potter serisinin yan kitabı olarak piyasaya sürülen Fantastic Beasts and Where to Find Them'ın beyaz perde uyarlaması heyecanla bekleniyor. Sihirli evreninin kapılarını yeniden aralayacak olan film sihirli yaratık kaşifi Newt Scamender'ın hikayesine odaklanacak. Harry Potter serisini yöneten David Yates'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmde Eddie Redmayne, Jon Voight, Gemma Chan, Carmen Ejogo, Katherine Waterston, Jenn Murray, Ezra Miller gibi isimler yer alıyor.

 

7. ROGUE ONE: A STAR WARS STORY - ROGUE ONE: BİR STAR WARS HİKAYESİ

2016da kaçırmamanız gereken 7 fantastik film

Haberin Devamı

Türkiye vizyon tarihi: 16 Aralık

J.J. Abrams'ın yapımcılığını Gareth Edwars'ın yönetmenliğini üstlendiği spin-off proje Rogue One: A Star Wars Story, bu yılın en çok merak edilen ve beklenen filmlerinden. Gişe patlaması yapması potansiyel olan filmlerden olan Rogue One'ın kadrosunda Alan Tudyk, Mads Mikkelsen, Felicity Jones, Donnie Yen, Ben Mendelsohn, Forest Whitaker, Riz Ahmedü Diego Luna ve Jiang Wen yer alıyor. Film, Star Wars: A New Hope'tan önceki zamana odaklanırken Ölüm Yıldızı'nın planlarını çalmak için bir araya gelen savaşçıların hikayesini anlatacak.

 

sinemajor.com Tarafından hazırlanmıştır.

 

BAKMADAN GEÇME!