Kertenkele 64. bölümde büyük bomba

Güncelleme Tarihi:

Kertenkele 64. bölümde büyük bomba
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2016 11:25

Kertenkele dün akşam 64. bölüm ile ekrana geldi. Heyecan dolu dakikaların yaşanacağı Kertenkele yeni bölümde neler olacak merak konusu. Deli Kenan, Kertenkele'nin Banu'yu kaçıran Şevket'e yardım ettiğini zanneder ve Kertenkele'ye olan düşmanlığı artar. Kenan, Kertenkele ve Şevket'i öldürmeye kararlıdır. İşte Kertenkele 64. bölümde yaşananlar...

Haberin Devamı

ATV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Kertenkele 64. bölüm ile ekrana geldi. Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Kertenkele yeni bölümde sürpriz bir oyuncu var. Survivor'dan tanıdığımız Merve Oflaz dün akşam Kertenkele 64.bölümde yer aldı. İşte Kertenkele 64. son bölümde yaşananlar...

Deli Kenan, Kertenkele'nin Banu'yu kaçıran Şevket'e yardım ettiğini zanneder ve Kertenkele'ye olan düşmanlığı artar. Kenan, Kertenkele ve Şevket'i öldürmeye kararlıdır. Öte yandan Kertenkele, Semih'i yakalamayı başaracaktır. Bahar'la, Bıçkın Adnan'ın arasını yapmak isteyen Zehra ise hiç beklenmedik bir şey yapar ve işler içinden çıkılmaz bir hal alır. Öte yandan Melis'le eğlenmek isteyen Kara Kemal bu sefer hiç istemeyeceği bir şeye neden olur. Kertenkele, Hicabi'nin evinde saklanmaya başlamıştır, Hicabi ise Kertenkele'nin mahzeni bulabileceğinden korkmaktadır. Baba Kadir ise Gizem'le Hicabi'yi ayırmak için Hicabi'ye bir tuzak kurar. Bu tuzak ise Kertenkele'nin Ünsal'a yakalanmasına sebep olmak üzeredir.

Haberin Devamı

KERTENKELE 64. BÖLÜM FRAGMANI

KERTENKELE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kertenkele 63. bölümde neler yaşananlar; Baba Kadir, Gizem'le Hicabi'yi ayırmak için son kozunu oynamıştır ancak işler hiç de umduğu gibi gelişmeyecektir. Kertenkele, Semih'i yakalayıp suçunu itiraf ettirmek istemektedir, Semih ise yurtdışına kaçma planları yapmaktadır. Bahar, Bıçkın Adnan kılığındaki Melis'e ilgi duymaya başlamıştır. Bahar'dan kurtulmak isteyen Zehra, Bıçkın Adnan'la Bahar'ın arasını yapmak için kolları sıvar ancak işler içinden çıkılmaz bir hal alır. Azmi ve Tülin evlilik kararı almıştır, bu evliliğe engel olmak isteyen Kara Kemal ve Melis, Tülin'i kaçırmaya karar verirler. Öte yandan Akıncı'nın kimliğini öğrenen Sokrat harekete geçmiştir. Ünsal ise sonunda Kertenkele'yi hiç ummadığı bir anda köşeye kıstırır.

Kertenkele'nin kadrosuna sürpriz isim!

Atv ekranlarında, yayınlandığı ilk günden bu yana sevilerek izlenen Kertenkele’nin kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu.

Haberin Devamı

Başrollerini Timur Acar ve Sera Tokdemir'in paylaştığı, sevilen diziye Merve Oflaz da katıldı.

Kertenkele 64. bölümde büyük bomba

7 Mayıs Cumartesi günü yayınlanacak olan 64.bölümden itibaren, Şenay karakteri ile karşımıza çıkacak olan Merve Oflaz, farklı sürprizleriyle ekran başındaki seyircilere oldukça heyecanlı anlar yaşatmaya hazırlanıyorlar.

Kertenkele, yeni bölümüyle 7 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00'de atv ekranlarında!

Kertenkele dizisinin gene hikayesi

Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan Kertenkele'nin 'Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun' dedirten hikayesi… dizi, yapımcı Yalçın Şen imzasını taşıyor. Yapım Atölyesi tarafından yapılan dizinin senaryosu Hakan Kandal ve Kemal Çelik'e ait. Dizinin uygulayıcı yapımcısı da Erdoğan Sevinç.

BAKMADAN GEÇME!