Kendi davetinde kapıda kaldı

Güncelleme Tarihi:

Kendi davetinde kapıda kaldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2008 00:00

Rus Konsolosluğu’nda düzenlenen davetin ev sahipliğini yapan Dilek Ertek, yaşadığı şanssızlık sonucu parti dışında kaldı. Devreye konsolos girdi, Ertek’in bekleyişi sona erdi.

Haberin Devamı

DEVREYE KONSOLOS GİRDİ BEKLEYİŞ SONA ERDİ

Bolluca Çocuk Köyü’nde yaşayan, korunmaya muhtaç çocuklara gelir sağlamak amacıyla Rus Konsolosluğu’nda düzenlenen davet, hem ışıltısıyla hem de davet sahibinin kapıda kalmasıyla konuşuldu. Dilek Ertek, her yıl olduğu gibi bu yıl da, Damas Collection’ın birbirinden seçkin markalarından oluşmuş mücevherleri ile davete destek verdi.

Seçkin 300 konuğun katıldığı bu davette, cemiyet hayatının moda tutkunu ünlüleri ve yardımsever isimleri bir araya geldi. Organizasyonda 2008 ilkbahar - yaz koleksiyonlarıyla Escada, konuklara renkli saatler  yaşattı. Damas Collection, çeşitli markalardan oluşmuş 20 mücevheri bağışlayarak, bu mücevherlerin satışından elde edilen gelirle Bolluca Çocuk Köyü’ne destekte bulundu.

Haberin Devamı

Günün en ilginç olayı ise defile sırasında yaşandı. Dilek Ertek, konsolosluk kapısında kalan dostlarını karşılamak için dışarı çıktığında kapıdaki görevliler Ertek’i de içeri almadılar.  Ev sahibi dakikalarca dışarıda beklemek zorunda kaldı.

Pınar - Yıldız Aran çifti, davetin gerçekleşmesine katkıda bulunan Rus Konsolos ve Dilek Ertek’e plaket vermek isteyince Ertek’in bekleyişi bitti. Konsolos devreye girdi, Dilek Ertek, davete alındı. Ancak bu sırada defile çoktan bitmişti.

Yaşadığı olayı ‘anı’ olarak anımsayacak olan Dilek Ertek, sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye devam edeceğini söyledi.

Kendi davetinde kapıda kaldı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!