Kekilli ve Ünel 'en iyiler' listesinde

Güncelleme Tarihi:

Kekilli ve Ünel en iyiler listesinde
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2006 11:37

ABD’nin seçkin gazetesi New York Times, 4 Mart gecesi düzenlenecek olan Oscar törenleri öncesinde 2005 yılının "en iyi" oyuncularını seçti. Magazin ilavesinde, 26 aktör ve aktristin özel fotoğraflarıyla yayınlanan listeye, Hollywood'un dışında yer almasına rağmen girmeyi başaran iki oyuncu Duvara Karşı filminin yıldızları Sibel Kekilli ve Birol Ünel oldu. 2005'in en iyileri

Haberin Devamı

"2005 yılının filmlerini unutulmaz yapan oyuncular" başlığıyla yayınlanan haberde, Kekilli ve Ünel'in filminin ABD'de birçok insan tarafından kaçırıldığı, ancak performanslarının göz kamaştırıcı olduğu vurgulandı. Kekilli ve Ünel'in tam sayfa yayınlanan fotoğraflarını, listedeki diğer yıldızları da görüntüleyen Inez Van Lamswerde ve Vinoodh Motadin çekti. İlk sırada George Clooney'nin yer aldığı listede bulunan Oscarlı veya Oscar adayı birçok yıldız içerisinde, Charlize Theron, Penelope Cruz, Joaquin Phoenix, Bill Murray, Shirley McLaine gibi ünlü isimler de var.

Listedeki diğer isimlerin hemen hepsi, bu yıl Oscar ödüllerine damga vurması beklenen "Brokeback Mountain", "Bir Geyşanın Anıları", "Syriana", "Walk the Line" ve "Capote" gibi filmlerde rol alan ünlü oyuncular arasından seçildi. Bu isimler şöyle: Reese Witherspoon, Heath Ledger, Philip Seymour Hoffman, Jeff Daniels, Ziyi Zang, Deep Roy, William Hurt, Rachel Weisz, Viggo Martensen, Michelle Williams, Amy Adams, Vera Farmiga, Joseph Gordon-Lewitt, Terrence Howard, Eric Bana, Daniel Day Lewis ile Natalie Press ve Emily Blent.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!